Bíró Ica 2. // Neked hogyan váltak be a tornái? (beszélgetés)
Igen összevesztek és Norbi perelte.. Valami ilyesmit mondott anyám mikor mondtam neki a felfedezésemet.. Nem tudom mi lett belőle, de talán győzött az igazság.
Az tény hogy a Norbi szinte ugyanezt a vonalat képviseli csak néhol lassabban mozog, hogy kímélje az izületeket! Ja és nem szeret a földön izzadni :-D
Jaja,Norbi akkor még sehol sem volt...valami ilyesmi rémlik nekem régebbről,hogy ők később összevesztek...
De az biztos,h Norbi túl szárnyalta mára Icát rendesen....
Igen!! Durva, de igaz, lehet ekkor látta meg a Norbi a lehetőséget a fitness dvdk kiadásában..
Mostanra már túlszárnyalta az Icát..
Viszont a torna jó és nekem mindegy ki mutatja be, ha fogyok tőle!
Nekem is meg van a Testszépítés 1 és a 2 is!
Nekem is tetszik a torna nagyon!
És ha megfigyelitek a végén bemutatja ki segített neki összeállítani az edzésprogramot!Na ki????
Hát a Norbi!
Hasazás közben mondja hogy szorítsd a derekad a földre...
Amúgy szerintem már eleve mindenki így csinálja. De persze bizti van olyan torna is ami nem kíméli az izületeket, csak az nem az Ica tornája.
Akinek meg ilyenre lenne szüksége az az 5. kaziját szerezze be. Azon molett torna van, amit mindenki meg tud csinálni :-)
Tegnap is tornáztam az Icával (Az elsőt:-)
Szerintem egyátalán nem izületroncsoló a tornája!
Réka és a Norbi is ugyanígy tornázik és a Béres Alexandra is!!!!
Jó a torna! Ha valakinek megvan csinálja!!!
Hatásos!!!
én még nem tornáztam a kazettáira, láttam egy-két gyakorlatot, és van olyan barátnőm, aki igen. nem tudom, hogy vannak-e új felvételei is, vagy csak olyanok, amik fiatalabb korából vannak. azok szerintem nem igazán jók, mert nem törődnek a torna egészségügyi részével. ezek még akkor készültek, amikor az aerobic elterjedt, jane fonda jóvoltából, és nagyon sok embernek tönkrementek az ízületei, mert mindenki lengette a lábait, és körbeszögdécselt, és bele sem gondoltak, mi ennek a következménye. szerintem mindenképp frissebb felvételekről tornázz, tök mindegy, kijéről, mert gyakran nem hiszik el, de a "nóném" kazetták ugyanolyan jók, mint a "neves" edzők kazettái.:)))
akárhogy is, remélem sikerül annyit fogynod, amennyit szeretnél!:D
sok sikert!
XXX
Az ötödiken nyújtó gyakorlatok vannak.
Ilyen jóga féle...
Nekem nagyon bejön!!!
Igaz régimódi az öltözéke a dvdn meg már látszik hogy nem új technikával készült...
A torna a lényeg és az jó és hatásos!!!!!!!!
Minden második vagy harmadik nap megcsinálom.
(Nekem az egyes tetszik a legjobban :-)
További ajánlott fórumok:
- -ás, -és végződésű szavak váltakozva, szótagolva. Pl: á-sás, ve-tés
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- Próbáltad már Les Mills tornáit?Tapasztalatok?
- Kinek nem váltak be a közismert diéták?
- Akik meddőből anyává váltak-megtaláltad a lelki okát, értlemét a várakozásnak?
- Neked melyik kozmetikai cég termékei váltak be?