Biciklizés után bevéreztem (beszélgetés)
És sajnos ha nem vizsgáltattad ki magad immunológussal, endokrinológussal, meddőségi szakemberekkel, akkor azt sem jelentheted ki kategórikusan, hogy egészséges vagy.
4 évvel ezelőttig én is ebben a hitben éltem, most újabb lombikprogramra készülök.
Amúgy ha egy dombra biciklizéstől elmenne egy gyerek, akkor ott nem a dombbal, hanem a gyerekkel lenne a probléma (és a szervezet megoldja,hogy a "hibás" embrió, ne legyen tovább benned).
Párommal babát szeretnénk bele is vágtunk a „projektbe“ 2 hónapja… viszont ma vagyok a nemvárt előtt 3 nappal..
A jóidőt kihasználva elmentünk biciklizni, hazafele pici emelkedő volt ( megerőltettem magam) haza érve kis vérzés\barnázás fogadott, meg a tipik. meg fog jönni érzés.
normalis, ha intenzív edzés után ez történik ? Hasonló soha nem volt.
Nagyon reménykedem, hogy semmi gond nincs, ha megtörtént, amire vágytunk. 🥺29éves vagyok, egészséges.
További ajánlott fórumok:
- 30+5 napos terhes vagyok. Biciklizés közeben úgy éreztem, mintha valami kifolyna belőlem. Ez lehet magzatvíz?
- Városban biciklizéshez kötelező a maszk?
- A biciklizés segít a fogyókúrában?
- Mennyi idő alatt fogyhatok, napi 1 óra biciklizéssel?
- 2-3 hét biciklizés és diéta mellett lehet fogyni 3-4 kg?
- Szerintetek diétával és biciklizéssel le tudok adni pár kg-t, vagy mást is kellene tennem?