Bevált gyógymód influenzára? (beszélgetés)
Én hétvégén lettem beteg:(
Az erkélyen van friss mentám és citromfüvem, így ezekből főzök teát, valamint c vitamint szedek és orrcsöppet használok. És időnként bekapkodok egy-egy algopyrint, mert szokott fájni a fejem. A közérzetem jobb lett, de a náthám megmaradt.
Ja, igen. Ez nem influenza, hanem megfázás. Az influenza egy olyan vírus, amitől végtag fájdalma van az embernek, és az influenza szövődményeként szokott jelentkezni a különböző megfázásos megbetegedés, mint a felső légúti probléma, nátha, tüdőgyulladás, stb.
sziasztok!
A hányással kísért köhögést kinövi a gyerek?
(ha egy kicsit is meg van fázva és köhögnie kell, fekvő állapotban pl. éjjel rájön a hányás)
Köszi, ha valaki tud válaszolni
Ez nem influenza, erre nem kell antibiotikum.
Mezes citromos tea, husleves, meleg furdo es agynyugalom.
Bocs, persze,hogy kihagytam a citromot a teából!! amennyit elbírsz a torkod, a gyomrod, annyit egyél belőle.
Jobbulást kívánok!!
1 rész őrőlt fahéj, 4 rész méz. Ezt én úgy szoktam 3 napra előkészíteni, hogy 2 evőkanál fahéj, 8 evőkanál méz elkeverve. Ebből 3 napig naponta 3x 1 kkanál teába, üdítőbe elkeverve.
Ezen kívül tea hársfából mézzel, amennyit bírok.
C vitamin! Én is így voltam két hete egyik óráról a másikra lettem ilyen beteg. Megette napi 1500mg c vitamint. Persze mellette a sok folyadék és tea igazi citrommal!
Jobbulást!
Tea, tea, tea, sok-sok-sok tea, mézzel, citrommal és lehetőleg gyümölcs, vagy más gyógytea.
Ha meg tudod tenni, pihenés alvás, nyugalom.
Így két hét, egyébként 14 nap, bármit csinálsz :D
További ajánlott fórumok:
- Megfázás, influenza megelőzése
- Meghalt egy 2 éves gyeremek B típusú influenza miatt :(
- Influenzás a családban! Szeretnék tanácsokat kérni Tőletek, hogy egy fedél alatt élve egy influenzással, hogyan tudnám megúszni ép bőrrel?
- Megfázás, influenza természetes gyógymódokkal, esetleg homeopátiával
- Száraz köhögésre bevált gyógymódokat, gyógykészítményeket várok.
- Házilag készitett természetes gyógymódok amik nektek is beváltak!