Bevált csípő és combgyakorlatok? (beszélgetés)
Szia!
Combformálásra a legjobb ha guggolgatsz!Tapasztalatból mondom!
Nekem nagy problémáim voltak vele,de elkezdtem guggolgatni - kezdetben súlyok nélkül majd azzal - és nagyon szépen formálódott a combon és a fenekem is csúcs lett. Rengeteg videót találsz ezzel kapcsolatosan a neten.
Csípőre pedig azt a gyakorlatot tudnám neked ajánlani, amikor oldalsó fekvőtámaszba elhelyezkedsz, úgy hogy az alkaroddal támasztod magad, majd a csípődet fel emelgeted.Ez valami gyilkos, de nagyon hatásos - legalábbis nekem bevált.
(Itt egy kép erről a gyakorlatról)
:)
Tudom, nincs helyi zsírégetés, de elsősorban ezekre a testrészekre szeretnék jobban ráedzeni.
Heti 4x kondizom 1.5 órát.
A combot illetően lábtávolítózom, lábtávolítózom 55 kilóval, kardiózom (bicaj, ellipszis, taposógép), de talán valamit rosszul csinálok. 2 hónapja járok edzeni, Ti mit javasolnátok a jobb hatékonyságért?
Lábnyújtó? Lábhajlító? (Őket is szeretném használni)
Valamint csípőre milyen gyakorlatot csináljak?
25/N
Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek
- Az én fogyókúrás módszerem, ami bevált
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Norbi liszt helyett olcsóbbat és beváltat
- Ismertek jól bevált, házi édes-savanyú csirke és csípős szecsuáni (Uncle Ben's) recepteket?
- Lányok, mindenki a Réka combgyakorlatait staappaddal végzi? E nélkül vajon hatásos!?