Betadine kúppal járt már valaki így? (beszélgetés)
Hüvelyflóra helyreállító kúp többféle is van,tud ajánlani a gyógyszerész megfelelőt a Betadine kúp után.Persze számít az életkor is és fontosak a tünetek.
Gynoflor,Floragyn,stb...
Akkor neked szerencsére bevált a kúp,örülök neki.
Nekem kimarta mindenemet,iszonyúan megszenvedtem,a kórházban kötöttem ki a bőrgyógyászaton.Nem kellett bent maradnom,a doktornő kevertetett ki krémet és még két szert kaptam.
Vigyázz magadra!
Sziasztok. Tapasztalatokra lennék kíváncsi Betadine hüvelykúppal kapcsolatban. Fél éve járok nőgyógyászokhoz nem múló hüvelygyulladással, és összevissza kezelgettek eddig. Megelégeltem, elmentem egy mikrobiológushoz, aki vegyes flórát állapított meg kórokozó baktérium/gomba nélkül, és Betadine kúpot írt fel a hüvely kifertőtlenítésére, majd visszaállító kúrát.
A fura az, hogy ez egy sötétbarna kúp, de belőlem nem folyik ki, hanem vízszerű, maximum halványsárga nyomot hagyott a betéten, ellenben olyan, mintha belül lehámlasztotta volna a hüvelyem már az első darab. Fehéres, szagtalan "püré" borítja most belülről a hüvelyem, ami nem jön ki. A doki szerint ez a kúp vivőanyaga, de engem inkább hámsejtekre emlékeztet. Szerintetek ez normális? Az a szúrós diszkomfort elmúlt, de ezt a jelenséget nem tudom hova tenni.
További ajánlott fórumok:
- Palotapincsi kiskutyámnak kifolyt a szeme, valaki járt már így? Mit tudnék tenni?
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- Járt már valaki Auschwitzban?
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Segítsetek! Ellopták a bankkártyám adatait! Valaki járt már így?
- A Betadine oldat kapható közgyógyra?