Beszéljünk ki mindent a szexuális vonzalomról :) (beszélgetés)
Vagy épp fordítva.
Vagy fura az is, hogy sok ember iránt érdeklődünk, ha szerelembe esünk akkor meg hirtelen senki más nem érdekel.
Vagy sokan szeretik nagyon a párjukat a vonzalom mégis elmúlik. Ilyen hétköznapibb dolgokról akartam inkább beszélni semmi túl intimről. Mivel kiborítóbb kérdés ez, mint a "mikor volt utoljára erotikus gondolatod"?
Senkinek semmilyen szexuális szokása nem érdekelt, nem az ágyában akartam turkálni senkinek.
Olyan általánosságban akartam volna beszélni róla, mint például, hogy lehet, hogy valakihez nem vonzódunk aztán megismerjük és elkezdünk. V
Nem, személyeskedés, csak közben jöttem rá, hogy kivel is beszélek.:D
Egy kis keresés... kis info... tudod, az internet határtalan.:)
Szóhoz jut bárki, aki szólni akar - nem zárt fórum.:)
Már elmondtam a véleményem.
A nicked? hart-leszbi-cs? Mit is jelenthet...?
Nem kevertem volna bele, ha nem erősködsz itt az emberek meggyűzésében arról, hogy de, mennyire fontos és szükséges megbeszélnünk idegenekkel a szexuális életünket.
Ne haragudj, hogy nem keresem vissza, nem veled történt, hogy nemrég csalódtál vkiben, aki hirtelen nem keresett többé?
Vele kapcsolatban írtad ki a kérdést?
Az ő kérdései arra vonatkoznak, hogy mások mit éreznek, nem konkrét kérdés egy megoldandó problémájára.
Ezt nem fogom megosztani senkivel, csak akire tartozik.
Neked van valamilyen kérdésed?
A nickedből úgy tűnik eltérsz a általában normálisnak tekintett női szereptől.
Persze, kérdezzen csak bárki! Sokan szívesen segítünk - ha konkrét kérdése van.
Mi a kérdésed?
Elmondtam már, olvass csak vissza!
Hát nagyon úgy tűnik, hogy meg akarod osztani.:) Másként miért kardoskodsz itt és minősíted a fórumozókat prűdnek, mert nem olyan fogadókészek a téma kibeszélésére.:)
Engedd már meg, hogy elmondjam a véleményem, ok?:D
Miért akarod olyan nagyon megosztani a szexuális életed másokkal?
Sajnos, hogy elárulnak magukról bármit. A napokban olvastam, hogy valakinek vissza is éltek a bizalmával, azzal, hogy nyitott volt a másik problémájára.
Engem történetesen nem érdekel sem a te, sem mások szexuális élete. És nem is nyilatkozom a sajátomról, mert a magánügyem.
Lenni kell egy határnak, amit megoszt az ember másokkal a magánéletéből. Főleg akkor, ha a közösség nem is fogékony a témára.
Itt is igaz az, hogy viselkedni kell, nem megbotránkoztatni másokat.
Vannak más fórumok, ahol szívesen elcsámcsognak azon, amit ezzel kapcsolatban egyesek megosztanak magukról.
Dehogy veszem magamra, de nekem olyan szaga van mint ha egy férfi akarná itt így kiélni a szexualitását. Indult mostanában pár ilyen töltetű fórum. Abba is maradtak mert nem akart senki erről beszélni.
Ha tévedek és nem így van akkor sem tartozik ez másra. Szerintem. De persze aki akar cseverésszen róla:)