Drága örökösök - beszéljünk róla (beszélgetés)
Jó régen volt aktivitás a fórumban, de hátha van itt valaki. (a korábbi hozzászólásokat nem olvastam vissza, sorry, ha már valakiben ez felmerült).
Szóval, kicsit lemaradva nézem a sorozatot, most tartok a negyedik évadnál.
Nos. Ha Franciska nem az, akinek mondja magát, ha a lánya nem valós, az egész - előadott - élete kamu, még a munkahelye is kamu, akkor Kárásziból miért őt küldte az ingatlanos cég Dani lovardájához?
Hiszen van említés arról, hogy leinfózták, és igazából nem is dolgozik ingatlanosként.
Nekem az iŕja ki, hogy
,,,,jogi okokból ez a videó nem tekinthető meg a tartózkodási helyéről,,,
Egy település csak akkor fejlődik, ha az ott lakók olyan dolgokat kezdenek el csinálni, amely oda vonzza a környék lakosságát. Ha mindenki arra várna, hogy majd valaki más megteszi az első lépéseket, és amikor majd felkapott lesz a hely, akkor fektetek be én is, akkor soha, sehol nem lenne semmi.
Márpedig itt 6 ember, fejenként 112 milliót akar befektetni, az közel 1 milliárd forint. Annyival már fel lehet dobni egy település életét.
Ne már,de tényleg.
Semminek nem tudsz örülni,?
Jó vége lett,sokat nevettünk,ne legyél már ilyen savanyú.
Katica pénze hamar el fog fogyni
Ökörapáti a térképen sincs és ő lovasterápiát akar szervezni
A másik Tomika aki egy szoborbol aukciósházat nyitna egyházi régiségeknek
Kristóf se semmi. Majd az ügyvédként végzett barátnője fogja az idejét eladóként tölteni Ökörapátiban
Vicc!
Nem hiszem hogy a magyar fegyveres elháritás csak úgy gondol egyet és átjár Szerbiába nyomozni vagy lövöldözni
Ki melyik oldalon állt Jugoszlávia szétesésekor?
Gorán , gondolom szerb. Szláven horvát lehetett
Az eredeti felállás szerint ha az egyik örökös nem marad Ökörapátiban, kiesik az örökségből, a részét megkapja az egylet, a többiek pedig "játékban maradnak".
De a fogadás szerint, ha Kálmán nem tartja egyben a családot, akkor mindent elveszít.
Ha csak egy örökös is kiesik, és Kálmán sem kap semmit, miből fizeti ki a többieket?
Ökörapátiban van polgármester, de ki az anyakönyvvezető?
Mert az egy dolog, hogy Katáék a templomban is megesküdnek, de a polgári szertartást ki fogja lezongorázni?
Ha Mónika pongyolája kissé sötétebb lett volna , kedvenc lila szinem lett volna
Tán majd máskor mást vesz fel :)
Subitz túljátszotta magát a mai részben
Nem értem miért kell erőltetni a tájszólást , amikor se Kárásziban se Ökörapátiban senki nem beszél tájszólásban, különösen nem ilyen hülyén