Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Besameles halacska recept

Besameles halacska recept

Elkészítési idő 60 perc

A Besameles halacska hozzávalói:
6 szelet tőkehalfilé
4-5 ek. liszt
kb. 5 dkg. vaj
5 dl tej
pici só és bors
kb. 15 dkg sajt


A Besameles halacska elkészítési módja:
Olvaszd meg a vajat, szórd bele a lisztet, világosra kell pirítani, majd öntsd rá a tejet és simára keverd el. Sózd, borsozd. Kivajazott tűzálló tálba tedd bele a halszeleteket, öntsd rá a mártás felét és reszelj rá sajtot. Utána öntsd rá a szósz másik felét, és szintén reszelj még rá sajtot.


Kategória: Halas ételek receptjei


A besameles halacska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook