Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Mustáros halfilé recept

Mustáros halfilé recept

A Mustáros halfilé hozzávalói:
70 dkg halfilé
10 dkg sütőmargarin
3 evőkanál mustár
1 csokor petrezselyem
1 db citrom

bors


A Mustáros halfilé elkészítési módja:
A halat besózzuk. A margarin felét felolvasztjuk, ropogósra sütjük rajta a halat. A margarin másik felét felolvasztjuk, és összekeverjük a mustárral, a borssal és a citromlével. Amíg forró, ráöntjük a halra. Tetejét vágott petrezselyemmel szórjuk meg. Rizsköret illik mellé. Díszíthetjük citromkarikával.


Kategória: Halas ételek receptjei


A mustáros halfilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook