Bencike születése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Bencike születése
Nagyon nagyon sok erőt és boldogságot kívánok nektek!!!
Kívánom, hogy minél hamarabb találj valakit akivel csodálatos kis család lesztek!!!!!
Én is csatlakozom, gratulálok! le a kalappal előtted!
Megkérdezhetem, hogy apuka mit szólt, hogy született egy kisfia?
Sok boldogságot!
Szia!
Én 7 hónapja váltam anyává,de a terhességem első pillanatától kezdve a lányom szeretem a világon a legjobban.Már akkor anya lettem amikor Ő megfogant.
Le a kalappal az erőd előtt és a kitartásodért csak elismerés illet.
Én ismeretlenül is a legjobbakat kívánom neked és a fiad érzi hogy mennyire szereted és biztosan csodálatos család vagytok így is,hidd el.
Sok boldogságot kívánok Nektek,és sok társam nevében köszönöm hogy elolvashattuk a cikked.
Én már kettőt írtam ide,és jó érzés tudni hogy másoknak erőt ad meghatódást vagy épp megértést vált ki belőlük.
Tökéletesen átérzem amit érzel a fiad iránt.Öröm volt elolvasni a cikked,köszönöm.
Köszönöm mindenkinek a biztatást! Nagyon jól esett.
Timihugi! nekem egy hónap után lett aktív a cikkem...
Szia!
Gratulálok a picurkához!sok boldogságot,és rengeteg örömet kivánok Nektek.Nagyon jól döntöttél.Egy gyermek ajándék.
kivánom,hogy találd meg életed párját is.
Kedves Virág! Igaz, hogy jó hangulatú lett a történeted, én mégis meghatódtam (az én kisfiam most volt 1 éves). Gratulálok a kis Benedekedhez, és a legjobbakat kívánom Neked! Kívánom, hogy az álmaid váljanak valóra!
Megkérdezhetem, hogy mennyi idő múlva aktiválták a cikkedet? Mert én is nemrég írtam meg, be is küldtem, de még mindig nem aktív.
Gratulálok, jó egészséget kívánok mindekettőtöknek! És szívből kívánom hogy hamar költözzön a szívedbe mégegy férfi...
Büszke lehetsz a családodra is!
Szia Virág!
Gratulálok a kisfiadhoz, remélem sok boldogság és öröm vár rád anyukaként!
Nagyon tetszett a történet, annak ellenére hogy az apuka nélkül csináltad végig. Le a kalappal :)
Üdv.
Szia!
Először is gratulálok Bencikéhez,gyönyörű baba!
Másodszor pedig,nagyon jó hangvételben írtad meg a történetedet,sokat mosolyogtam!Biztos nem lesz egyszerű apuka nélkül,de ahogy a cikkből kiveszem,nagyon összetartó a családod,biztos mindig számíthatsz majd rájuk!
Sok boldogságot kívánok!
Ugrás a teljes írásra: Bencike születése
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?