Bemutatni a szülőknek... (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is hasonló problémával küzdök. A kapcsolat 3 hónapos a barátommal (27 éves). Hétvégén szeretné, hogy ha elkísérném az édesanyjához. Én 25 éves vagyok, eddig egy barátom volt ezelőtt, már 16 éves koromban túlestem ezen a bemutatkozásos témán. Akkor valahogy könnyebben ment, mert most bizonytalan vagyok, talán abban, hogy mit és hogyan illik.
Akkor a "Csókolom Akármilyen néni/bácsi" volt a helyes. És most is így köszönök és így szólítanám az ex szüleit.
Nem vagyok benne biztos, hogy ezt így kellene most... (Az édesanyja elmondásból egy vagány tanárnő, aki egyedül él)Hogy kell? :D Hogy illik? - Hozzáteszem tudok viselkedni, és lehet, hogy az adott pillanatban simán megoldom... de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nagyon köszönöm... :)
Számomra meglepő volt, de nem problémázok ezen...
Tudtam, hogy nem lesz hosszú életű, nagyon különbözőek vagyunk.
Nem baj, ez a bemutatós téma akkor is jól fog jönni, mikor lesz ismét barátom majd, és be szeretném mutatni. :)
Az enyémek sem mondták, de kérdezgetni se nagyon kérdezgettek felőle. :-/
"nem csak úgy jönne a párom hozzánk, mikor nincsenek itthon" -> Hát nálunk akkor volt először, mikor bemutattam. De anyám így is utálja, ha akkor van nálunk, amikor nincs otthon senki. :-S
És akkor mit csináltál? Kicsempészted? Vagy egy szál lepedőben kimászott az ablakon? X-)
persze, ehhez ismerni kell a szülőket is... kérdés, mennyire fontos nekik ez
szvsz 2-3 hónap annyi idő, hogy kíváncsi lennék rá, kivel járkálnak a gyerekeim
Ha mered, mutasd be 2-3 hónap után, akkor már lehet. Mert legalább a szülő is tudja, kivel vagy, ha nem épp otthon. Kevésbé aggódik, vagy ilyesmi. Meg hát valamennyire rá is tartozik.
Emlékszem, én a páromat 2,5 hónap után mutattam be, bár én nem akartam, de úgy éreztem, már muszáj. Én ilyen szempontból gyáva nyúl vagyok. Plusz még sosem csináltam ilyet, naná, hogy be voltam xarva... X-)
sztem érdemes viszonylag hamar, mert ők is biztosan kíváncsiak, kivel múlatom az időmet és egy bemutatás nem olyan nagy hercehurca, hogy ezt a kíváncsiságot ne lehessen csillapítani.
szülő szempontjából pedig azért is jó, mert így érezhetik, hogy még mindig számítanak annyira, hogy bemutassák nekik az udvarlót.
kivételek biztosan vannak... :))
További ajánlott fórumok:
- Milyen nyelven szóljunk a gyermekhez, ha a szülőknek más-más az anyanyelvük?
- Kötelező a szülőknek és gyerekeknek az óvoda bejáratnál egyszerhasználatos papucsot felhúzni
- Nem volt a gyermekemnél a bérlete, ezért megbüntette a kalauz, van-e lehetősége utólag bemutatni, hogy kevesebb legyen a büntetés?
- Mekkora szerepet tulajdonítotok a szülőknek, ha testvérek rosszul jönnek ki egymással?
- Karácsonyra ajándék gyerekektől a szülőknek
- Ötletek, hogyan adjuk tudtára a szülőknek, hogy nagyszülők lesznek :)