Béltükrözés kábítással..Mennyire fog fájni?Volt már valakinek? (tudásbázis)
Amúgy nem érdemes, nagyon közeli ismerős, nem tudta mivel jár és nem érzéstelenitették a gégéjét
Magánklinika!!
Sziasztok,
Tudnátok segíteni, hogy hova érdemes elmenni, ahol bódításban es vagy altatásban csinálják a gyomor tükrözést.
Melyik nek van kellemetlenebb mellékhatása?
Átmentem ezeken, alúl és felúl is, semmiféle kábítás nélkül
Fölösleges is, csak hisztis kislányoknak való a kábítás
Gyomornál persze a garatra érzéstelenitő szpré
Nekem most lesz másodszor,szintén kábításban.
Érdekes,de az azt megelőzendő hashajtástól jobban tartok.Régebben 1 egész flakon hashajtót kellett meginnom,most 3 liter! béltisztító folyadékot,egész napra elosztva.Nah,ezt most nem tudom elképzelni agyilag,hogy fog menni...:(
Az előzőnél jól kiütött a kábítás,egy jó ideig se kép,se hang.Remélem,ez is hasonlóan sikerül.Ugyanaz az orvos végzi,aki régebben is.
:)
nehéz elmondani, hogy milyen az "olyanmintha" :D
magadnál leszel, hiszen kell majd forogni, amikor az orvos kéri... meg tudod mondani, ha baj van, nem érzed jól magad...
leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, mintha naggggggyon (de tényleg atom-mód) berúgsz, és azért sejtéseid vannak, hogy merre jártál, mit csináltál... és talán fájt is... de minden olyan homályos :)
jobb esetben pedig ki is esik teljesen az egész, mint egy gólyabálas kocsmatúra után :D
köszi!
és nincs olyan para, h akkor nem tudom jelezni, ha valahol akad/fáj, és esetleg felsértenek vmit?
ragaszkodj a kábításhoz! lehet, mondani fogja a doki, hogy nem fáj, csak kellemetlen... de te kérj csak nyugodtan dormicum-ot. adnak!
igaz, ilyenkor kísérő kell... de jó esetben semmire nem fogsz emlékezni.
Kedves Fórumozók
Jucuska vagyok.
Ma regisztráltam magam,de többször olvastam a levelezéseket, és nagyon jó barátságok alakultak ki.Én három éve vagyok végleges sztómával,de a mostani CT talált a vastagbélben egy 16x11 mm-es polipot. 21-én fognak tükrözni és a polipot lecsipik. Ahol mütöttek ott a gasztroenterológián csinálják, remélem bóditásban.Nagyon rettegek, olvastam az erről irt irásokat, most mégis arra kérem azt akinek nemrég volt, pontosan irja le a menetete, még azt sem tudom, az előtt való hashajtós napon milyen gyógyszereimet vehetem be.A sebész múlt héten az időpontot egyeztette,aztán rohant müteni, igy sokat nem tudtam Vele beszélni. Kérlek segitsetek.Üdv.Jucus
Soha többet, majdnem a falra másztam.
Nem volt bódítás.
Inkább 10 szülés!
nekem fájt. mocskosul. de utólag már nem tűnt olyan borzalmasnak.
kvázi tudatában voltam a fájdalomnak, de utólag nem emlékeztem rá :) már ha érted...
Sajnos gyomortükrözésem volt már sok.Kellemetlen,de hamar túl van rajta az ember.
Engem jövőhét hétfőn fektetnek e a belgyógyászatra,és kedden lesz a vastagbél tükrözés,hogy megtudják Chron vagy Colitis betegségem van-e.
Igazából húztam az időt pont a béltükrözés miatt :(( Sok dolgot végigcsináltam már,de ettől valahogy nagyon félek.
Nekem nagyon fájt, igaz mert nem tudtak elbótítani:(
Elvileg intravénásan kellett volna megkapnom a bódítót, de se 2 nővérke, se a főorvos nem talált vénát, ekkor megfogta a kezem a doki és azt mondta, erős csaj vagyok, ki fogom bírni. Igen, kibírtam, de ellenségemnek se kívánom az egészet, mert nagyon fájt. Úgyhogy mindenkép bódítasd magad.
Gyomortükrözésem is volt, az sokkal kellemetlenebb az öklendezés miatt, viszont nem olyan fájdalmas.
Engem is kábítottak anno, így nem sokra emlékszem. Csak az maradt meg bennem, hogy még így is felszisszentem anno párszor, hogy fáj. Gyomor tükrözést minden nélkül kibírtam, de ez nem a legkellemesebb dolog...
Kíséreted legyen mindenképp, mert vezetni abszolút nem tudsz majd és menni is érdekesen tudsz... Aztán aludj egy nagyot otthon és utána már könnyebb és jobb lesz...
Köszönöm.
Engem befektetnek,nem csak ez a vizsgálatom lesz.
Az éhezéssel nem lesz gond,mert nem tudok enni már jó ideje.Vagyis nem merek,mert kijön :(
Vikucka milyen szert adtak amitől hánytál?
Ha rendesen bóditanak,semmit nem fogsz érezni.
Ebbe a témába sajnos gyakorlatom van.
Páromnak volt. Hasonlók az élményei, mint az előttem szólónak. Az éhezés jobban megviselte, mint maga a vizsgálat.
Mindenképpen kísérővel menj, mert nagyon kába leszel
Nem fogsz semmit sem érezni. Mire az eseményre kerül a sor, te addigra aludni fogsz, vagyis azt hiszed. nekem ami megterhelő volt, előtte nem enni. A szertől, amivel tisztitottak, hánytam, rosszul voltam.
A tükrözés után pedig egy ágyon ébredtem, utána nemsokkal megkaptam a leletet és hazamentem.
További ajánlott fórumok:
- Meddig tud fájni, ha látod azt, aki elhagyott?
- Bölcsességfog húzásom lesz, mennyire fog fájni?
- A béltükrözés altatásban mennyi ideig tart? Előző nap még lehet enni?
- Köldöksérv miatt el kell távolítani a köldököm azaz mayo műtét. Hogy fog kinézni aztán a hasam? Mennyire fog fájni? Leírás és kép kellene.
- Debrecenben keresek gasztroenterológust béltükrözés miatt-tudtok ajánlani?
- Gyomortükrözés kábitással....