Bölcsességfog húzásom lesz, mennyire fog fájni? (beszélgetés)
Nekem a gyógyulás sem fájt. Pedig sokára húzódott össze.
Az én dokim azt mondta, hogy nem kell öblögetni semmivel és azt a véres kocsonyát (ami a húzás helyén lesz) sem szabad kipiszkálni, mert az csontosodik be.
Azt is mondta, hogy a varrás is akkor szükséges csak, ha bemetszést kell csinálni, ha pl. nem jön ki a fog.
Nekem majdnem úgy volt, mert nem akart kijönni a kampós gyökér miatt, aztán mégis kijött...
nekem óriásfogam volt :) a fjdalomcsillapítót be se vettem utána, mikor a sokis érzéstelenítő kiment. És nem azért nem vettem be, emrt fakír vagyok, egyszerűen nem kellett:)
viszont szjzárat kaptam... majd egy hónapig... szóval rántotthús szívószállal volt kb a menüm, míg helyrejött teljesen :D (hja, 3 öltéses volt, vagy 4... szóval tényleg nagy volt. )
nahát nekem egyszer varrták, két nap múlva akkorára dagad a fejem mint a buci, bedurrant a varrás alatt, azt hittem kihalok, mert ki kellett bontani, hogy kitisztuljon, na az volt a kínok-kínja
én ugyan nem varratnám többet, maradjon nyitva,
Tanácsot adni könnyű, de mégis azt mondom NE félj!
MA már olyan érzéstelenítést kapsz, nem fog maga a húzás fájni.Az orvosi utasítást tartsd be,nem lesz problémád.Fel a fejjel!!!
Az elmúlt másfél évben húzattam mind a négyet, egyesével. Ezek közül kettő olyan 60%osan volt kinőve, 2 pedig olyan 30%osan (nyilván úgy számítva, hogy ha rendesen ki van nőve akkor 100%). Mind szarul nőtt, többi foggal szemben/alá.
A húzás egyik esetben SEM volt fájdalmas!! Mindig csak arra figyeltem fel, hogy már mondja, hogy ülhetek fel a székben, de mondom miért nem húzzuk ki?? de már kint vann:DDD Szóval kb így képzeld el. Ami nagyon nagy szívás tud lenni az az utána következő gyógyulási folyamat. A két felsővel csak 1-2 napig cataflamoztam, viszont az alsókkal én nagyon megszenvedtem. Az utolsónál a 7. napon mentem vissza, hogy csináljon vmit, mert megőrülök, hogy nem minden nappal egyre jobb és gyógyul, hanem csak még szarabb lesz a fájdalom. Szóval arra kell vigyázni, hogy BETARTS minden utasítást a húzás után (pl nem lehet SEMMI tejterméket enni/inni), hogy ne gyulladjon be, mert ha begyullad nagyon meghosszabbodik a regenerálódási folyamat!
Szóval a húzást Ne félj egyáltalán! Utána pedig legyél körültekintő és precíz, akkor nem lehet baj:)
Maga a húzás nekem sem fájt, de a helye napokig :(
Nekem jobb felsőt húzták ki.
A két alsótól szabadítottak meg pár éve.
Az egyik simán ment, pedig be volt gyulladva és komoly gondokat csinált előtte (tályog, szájzár stb) de jól ellazultam és már kinn is volt.
A másiknak a gyökerén volt egy kis kampószerű kinövés, ami a röntgenen nem látszódott, na ezzel már küszködött a jó doki, de ez is kijött végül.
De mint ahogy a többiek is írták, én sem éreztem semmilyen fájdalmat.
Szerintem te sem fogsz, túl leszel rajta és kész.
Mondom én ezt okosan, pedig a felső kettő még hátra van...:§
Hát nekem a "van rosszabb opció is" általában működik 😁
Emlékszem remegő lábbal mentem de úgy jöttem ki hogy "ettől féltem?" 😁
Nem fog fájni ne izgulj!
Szuperül el tudják érzésteleníteni.
nyugi gumi. Sima ügy lesz. Nekem két vízszintesen fekvő volt csontvéséssel szedték ki az állkapocsból de 20 perc volt és SEMMIT nem éreztem!
A tiéd max 1-2 perc lesz. :)