Ez utalhat belső aranyérre? (tudásbázis)
Neked sem tökéletes a helyesírásod!
Amúgy meg a tudásbázist indítót szerintem pont nem ez érdekli!
A néhány óra is sok!
Nekem aranyérrel kapcsolatban nem tudsz ujjat mondani vagy linkelni.
Nem azzal van a baj, hogy kijön az aranyere, hanem azzal, ha begyullad.
A tartogatást nem úgy kell érteni, hogy két napig, hanem legfeljebb néhány órát. Az alatt nagyon kevés vízvisszaszívás van.
Én inkább folyó vizet használok.
A neogranormon krém is jó rá, ha végbélrepedés is van akkor befelé is lehet kenni.Igyál sok vizet,c vitamint szedjél. Jó a detralex kúra is. A jutavitnek van ugyanilyen összetételű bogyója csak fele áron. Most én is ezt vettem.
Jobbulást!
Attól hogy valaki tisztán tartja hátsóját simán kijöhet az aranyere! Mert ugye belülről jön ki a tartalom.
A másik, tartogatni aranyér esetén nem jó ötlet! Ugyanis a széklet a végbélben úgymond "kiszárad". Ezáltal nehezebben ürül és ha erőlködik az sem jó!
Amúgy lehet venni nedves wc papírt vagy baba popsitörlő kendőt is erre a célra!
Én csak kérdeztem, nem állítottam.
Egyébként, nem hinném, hogy a segged bármiféle érdeklődéssel töltene el...
De jó, hogy te jobban belelátsz a seggembe, mint az orvos. Nem, nem sipoly.
Az mondjuk tény, hogy elírtam, nem III és IV es stádium, csak II és III-as. Nodus.
Részemről a téma lezárva.
Örülj neki. Érdekes módon fájdalomcsillapítókat is ajánlanak hozzá. Ha neked ez nem fájt, akkor két eset van: vagy nem aranyered volt ( egyáltalán tudod mi az? ), vagy fakír vagy. Ebből legfeljebb az első általános.
Persze, lehet, hogy neked a Detralextől nem volt fájdalomérzeted.
Ha pirosan vérzik, vagyis friss vér jön, az azt jelenti, hogy egészen a kijáratnál berepedt. Ez nagyon gyorsan gyógyul. Baj akkor van, ha a termék nagyjából fekete, mert ez már valahol sokkal beljebb levő vérzésre utal. Azonnal orvoshoz, mert nagy baj is lehet belőle.
Ha az alkotás után megmosod a kijáratot, soha semmi bajod nem lesz. Nem lesz aranyér sem. Kitörölni nem elég. Ha olyan helyen vagy, hogy ezt a mosakodást nem tudod megejteni, akkor tartogasd, míg haza nem érsz.
További ajánlott fórumok:
- Mire utalhat a kétoldali nagyon erős hasfájás?
- Segítetek? Aranyérre valami praktikát szeretnék, ami hatásos.
- Kismamaként aranyérrel..
- Kismamák! Mit használtok aranyérre ami hatásos?
- Használt-e valaki HemoClin-t aranyérre? Vagy van jobb szoptatósoknak?
- Szülés után kialakult külső-belső aranyérre milyen készítményt használhatok?