Beleszerettem az orvosomba. Jól tudom hogy fog reagálni ha... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Látom, az alibi feleséges fórumban megy az elmélet-gyártás, ezért szeretnék tisztázni egy-két dolgot.
Először is köszönöm azoknak akik normális hangnemben szóltak hozzá a témához. A többinek üzenem, hogy még a legnagyobb észember is kerülhet olyan szituációba mint én, azaz rohadt nagy bajba (és nem azért, mert "lebukik" holmi fórumban, hanem az érzései miatt). Számukra van egy jó hírem: kedden írtam Neki, egy semleges, szigorúan egészségügyi témában és nem válaszol... De nem fogom kérlelni, inkább szenvedek a hülye betegségtől tovább. Szóval arra se méltat, hogy válaszoljon.
A másik amit tisztázni szeretnék: NEM én nyitottam sem a "nem vagyok szép" sem a "meleg orvos a férjem" topikokat. Azoknak az értelmi szerzője a stílusa alapján valószínűleg egy tizenéves lány aki a gyerekem lehetne. Azzal, hogy az én ún. "lebukásom" óta hallgat, azzal patkány módon az én (volt) profilom mögé bújik, hadd higgye mindenki, hogy az összes orvosos topikot én nyitottam. De ez nem igaz. Csak nem mindenkinek van annyi bőr a képén, hogy vállalja amit tett.
Megengeditek, hogy tömören fejezzem ki a véleményemet? Mert ha igen, akkor: Jajjj!
Bővebben: úgy gondolom, hogy ha egy felnőtt nő ilyen szinten zúg bele a kezelőorvosába, ez - elnézést - nem tűnik lelkileg, érzelmileg igazán érett magatartásnak.
Nem akarom a fórumindítót bántani, és nagyon sajnálom, hogy sikerült lebuktatnia saját magát! Az a benyomásom, hogy iszonyatos szeretethiánnyal szenvedhet és talán ezért szeretett bele egy orvosba, aki egy kicsit kedves volt vele?
El tudom képzelni, hogy a doktor úr jól néz ki és valóban jó fej ember, de csak erre alapozva belezúgni... komolyan nem győzök elnézést kérni, de ez hasonló ahhoz, mint ahogyan mi bezzegazénidőmben reménytelenül bele voltunk esve némely dögös metálzenészekbe, vagy mint ahogyan a mai tinik ugyanígy halálosan szerelmesek a kawaii J-rock, esetleg K-pop idolkákba.
Az orvos-és-páciense románc mutterom kedvenc szirupos szerelmesregényeinek - Bianca, Júlia, Szívhang, emlékszik még valaki az ilyen izékre? - volt népszerű témája, de a valóság egy kicsikét más. Még ha egy ilyen Táhsadalmi Státuszú (tm) személy fel is figyel valakire, aki elvileg a páciense volt, egy orvos barátnőjének vagy feleségének lenni valójában nem leányálom, úgy képzelem. Elfoglalt, szinte soha nincs otthon, stresszes, túlhajszolt... és mint néhány hozzászóló írta is, lehet, hogy épp otthon ereszti el magát, és ennek esetleg a barátnő vagy feleség ihatja meg a levét. Ha meg tényleg jóképű és népszerű, akkor lehet a körülötte zsongó nemkívánatos hódolók miatt is aggódni.
(Vicces, de nagyjából ugyanaz a problematika lehet, mint a rocksztárfeleségek esetében.)
Én azt kívánom a fórumindítónak, hogy találjon magának valakit, aki nem egy elérhetetlen ideál, hanem egy valódi pasi, akivel kölcsönösen fontosak egymás számára, és kölcsönösen értékelik egymást!
Felesleges volt, már rég rájöttem, hogy ő az, volt más is, aki tudta. Na meg a Biancás nevén állandóan szenvedett a doki után, tehát nem is tagadta.
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy anonimként nem felismerhetők. Hát ez nem így van.🙂
:DDD
Upszi
Még a gyerekeiről is több info van fenn a neten mint Róla. Nagyon óvja a magánéletét úgy látszik, se Facebook, semmi. Lehetetlen vállalkozásnak tűnik kideríteni bármit. Az érettségi tablóját viszont megtaláltam (már 18 évesen nagyon jól nézett ki és alig változott 🥰)
Hozzá képest sajnos én nagyon alacsony szinten vagyok 😞 Főleg külsőleg bár állítólag csinos vagyok. Budapesten lakunk mind a ketten.
Orvosokkal szemben sok negatív előítélet van, de ők is csak emberek. Köztük is vannak kedvesek, normálisak és a nem orvosok között is vannak tahók.
Óvatos duhaj legyél!
Kisváros, nagyváros, milyen orvos és ki vagy Te? Ezeket a kérdéseket tedd fel.
Nézelődj ismerősei oldalán, onnan is sok minden lejöhet.
Óvatosan cserkészd be, pl: szeretek futni, minden reggel szoktam. Erre mondhatja, hogy ő én is.
Vagy szeretnél egy jó edzőtermet találni, de nem tudok, erre ő hát én a Cicamica fitnessbe járok a Kálvin téren.
Milyen orvos, hol laktok és neked mi a foglalkozásod és mennyire tartod magad jó nőnek?
Jellemzően nőkkel történik meg ez a pszicho zavar.
Pszichiátriai betegek 70%-anő.
Ennek a jelenségnek van pszichológiai magyarázata, ha jól emlékszem pszichológusnál indulatáttételnek hívják, más szakmában lehet más, ez aztán összepattan alapvető attribúciós hibával és voálá kész is a lamour a beteg fejében.
Pszichiáter ismerős mondta, hogy pszichiátert/pszichológust erre külön felkészítenek, hogy ne lepődjenek meg gyakran előfordul és hogy hogyan szereljék le a beteget etikusan. Talán a nőgyógyász még az ebből a szempontból kiemelten érintett szakma.
Jellemzően nőkkel történik meg ez a pszicho zavar.
Akik reggeltől estig dolgoznak, mindegy milyen foglalkozásban, otthon jellemzően pihennek, töltekeznek, csendben vannak. Senki nem bir cukormókus lenni 12-16 órában,ha ezt nem kapja meg.
Csak arra celzok ezzel, hogy nem biztos, hogy minden úgy van,aminek látszik 🙂
Bármi is lehet, tudok olyat, akit később az őt műtő orvosa vett el.
De van sok ellenpélda is.
Nézd meg hogy viselkedik másokkal is.
Egyszer jártam egy magánorvoshoz, velem mindig max cuki volt, de egyszer úgy leb...ta előttem az asszisztensnőt, hogy csak lestem.
Máskor egy másik pácienssel beszélt flegmán,
Velem mindig full korrekt volt, de ez a két viselkedés akkor is eltántorított volna tőle, ha éreztem volna valamit ( nem éreztem mellesleg).
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Szerelmes lettem az orvosomba! Gyertek, röhögjetek egy jót a sztorimon!
- Egyik barátnőm beleszeretett Schiffer A.-ba
- Segítség, a főnököm kikezdett velem...én meg beleszerettem!!!