Belekezdeni egy kapcsolatba, ha kétségeim vannak? (beszélgetés)
Nem tudom, félek attól, hogy nem fog elfogadni a lány, félek attól, hogy az egész kapcsolat átfordulna majd egy ilyen papás-mamás dologba.
Az a baj, hogy soha nem voltam olyan férfivel, akinek ilyen nagy tini gyereke lenne, én az a típus vagyok, aki szeret élni, de kevés alkalom lenne, hogy kettesben menjünk el
Valahova, mert folyton jönne velünk a lánya, és a végén ott tartanánk, hogy a gyerekről szólna az egész. Első olyan randink volt, ahol kettesben beszélgettünk, de semmi ismerkedés nem volt, mivel szinte mindig a lányáról beszélt.
Arra gondoltál, hogy megszakítja a kapcsolatot a gyerekével? Vagy nem értem.
Azt tartanád normálisnak, ha nem akarna vele lenni? De így, hogy apaként úgy viselkedik, mint egy apa, így vannak kétségeid?
Keress olyant, akinek nincs gyereke.
Már mikor megismertem akkor is tudtam, hogy van neki egy nagy gyereke, viszont most, hogy kijelentette, hogy szeretne vele lenni, kétségeim támadtak. Nem tudom elképzelni, hogy elfogad engem a gyereke, mint az apja párját úgy, hogy valami 15 évvel vagyok idősebb, mint a lánya.
Ilyenkor mit lehet tenni ezzel a gondolattal? Egyáltalán érdemes így belekezdeni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Kinek milyen tapasztalatai vannak a folyékony mosószerekkel kapcsolatosan?
- Villámolvasással kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak?
- Miféle kapcsolat az, akik együtt vannak 6-7-8-9 éve és nem élnek együtt? Egyáltalán ez kapcsolat?
- Kinek, milyen tapasztalatai vannak a lepkeorchidea gondozásával kapcsolatban?