Belefér a diétába, ha a halfilét teljes kiőrlésű lisztbe forgatom sütés előtt? (tudásbázis)
Ezzel a chipses hasonlattal pontosan rátapintottál a lényegre. Viszont pl a teljes kiőrlésű kenyér mellett szól (ha tényleg az és nem csak kávézaccal beszínezett sima - amit némely multi csinál), hogy sok rostot és más hasznos anyagot tartalmaz. Szóval, ha szereted el lehet helyezni az étrendbe a tk lisztet is. Amúgy a hal nekem is rendszeresen szétesik, ami ellen két tippem van:
- ne vegyél pangasiust
- ha így is szétesik, sz*rd le az íze ugyanaz..:)
Hát nem tudom, hogy a halfilét hogyan szoktad felolvasztani.
Én előző este kiveszem a fagyasztóból és ráteszem egy tálcára, amit úgy állítok be, hogy a kiengedett viz lefolyjon Folyó víz alatt leöblitem, szalvétával leszárítom, sózom, fűszerezem, majd olyan aluminium hullámos (grillező) tepsibe sütöm és ugy sprickelek rá olajat, ja és alá is. és a sötő grillezőjével sütöm, szóval felülről
Nem szokott szétesni.
De belefér, ha rászórsz egy kis tk. lisztet. Persze nem úgy beleforgatni, amint a paprikás lisztbe.
Jajj, nem nyitja meg...
szóval azt hallottam, hogy a halrudacska nem a legtisztább, de hogy lehet a halalakú, tök hús formájú filé belsőségekből? :OO
Simán bele fér!
Egyébként pedig kenyeret is lehet enni diéta alatt,mert nem az hizlal,hanem a mértéktelen evés.Ki lehet számolni hány dkg kenyér (szénhidrát )fogyasztható naponta.
Kcal táblázatban nyomonkövethető mindennek a kcal értéke.
Én cukros süteményt is ettem,még a nagyszülőknél,mikor diétáztam és simán fogytam.
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra alatt megengedett a teljes kiörlésű vagy graham kenyér evése?
- Tudja valaki, hogyan kell készíteni teljes kiőrlésű lisztből zsömlét vagy kiflit házilag sütőben?
- Kenyérsütés teljes kiőrlésű lisztből. Van valakinek jó receptje?
- Teljes kiőrlésű kenyér sütése kenyérsütőben
- Teljes kiörlésű liszttel lehet habarni/sűríteni?
- Segítség, finomliszt vagy teljes kiőrlésű?