Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Segítség, finomliszt vagy teljes kiőrlésű? fórum

Segítség, finomliszt vagy teljes kiőrlésű? (beszélgetés)


2015. jan. 17. 11:25
finomisztet hasznalok mindig piskotahoz.
19. Shila
2011. márc. 17. 18:48

Sziasztok!

Jo lett finomlisztbol!

Koszi a hozzaszolasokat!

szep hetveget!

2011. márc. 17. 12:19
A piskótát még a nagyanyám is réteslisztböl csinálta. És valóban abból szép lesz a tészta.
17. a14deb9047 (válaszként erre: 16. - Shila)
2011. márc. 17. 10:08
A gríztől finomabb, a finomliszttől durvább... Másként nem tudom meghatározni az állagát. És nem olyan fehér, mint a finomliszt. Majdnem olyan gríz-színű...
16. Shila
2011. márc. 17. 09:30

Koszonom csajok,

proba cseresznye. Majd meglatjuk,beszamolok!

Anyukam sutoport szokott beletenni es en is sutoporral csinaltam ezelott. Jo volt!


Nem Magyarorszagon elek es nem tudom kiotolni,mi a retesliszt. Nem talalom a szotarakban. Igy majd kiserletezek a kesobbiekben.


Sziasztok!

2011. márc. 17. 09:25
Hosszú évek óta csak réteslisztet használok.
2011. márc. 17. 08:11
Egyértelműen finomliszt.
13. verosz
2011. márc. 16. 23:51

attól függ milyen teljeskiőrlésű liszted van otthon?a tönkölytől kesernyésebb lesz,a zablisztből isteni a piskóta és a palacsinta.de szódabikarbónát tegyél bele mindenképp.

ha meglepinek sütöd és olyannak aki a fehér lisztes cuccokért van oda,akkor a fehérliszttel készítsd.

12. Totyka
2011. márc. 16. 23:31
A finomliszt, az természetesebb, a telje kiőrlésű az már modernebb úgymond. Sok férfi nem szereti, úgy hívják ezt, hogy lila liszt. :) A másik, ez után sokat kell inni, nem tudom, mért de lehet rá inni bőven. Ja és a beleket jól meg mozgatja, a sok rost tartalom miatt! Én szeretem, de néha már kívánom a régi ízeket normális lisztből!
11. EpresKrisz (válaszként erre: 9. - Shila)
2011. márc. 16. 23:30
Szia én szódabikarbónát szoktam bele tenni.Szerintem teheted felesbe is a liszteket.
10. Shila
2011. márc. 16. 23:24
Koszi lanyok az eddigi valaszokat,igazan lekoteleztetek a gyors segitsegmyujtassal. :)
2011. márc. 16. 23:24

Egyebkent en dietazom,de sajnos a gyerekek es a parom nem :D

Aki sutotte mar teljeskiorlesuvel,van valami taktikaja,hogy jonne fel?

Lehet,legkozelebb ugy probalnam!

Esetleg dietas recept piskotatesztanak?

2011. márc. 16. 23:21

Es ha tennek a feherbe keves teljes kiorlesut?

Reteslisztem nincs!!! Eppen ezert dilemmazok,mert anyukam csak azzal kesziti es ugy finom!

De meglepi suti lesz es biztosra akarok menni.. Amugy sziveen kiserleteznek..

7. vvicus (válaszként erre: 1. - Shila)
2011. márc. 16. 23:07

A teljes kiőrlésűvel sanszos, hogy nem jönne szépen fel, hiszen azzal minden süti sokkal laposabb és nehezebb, nehogy beletedd, csak ha diétázol, jó az úgy is alapon. ;-)

Jó lesz az sima fehérrel is!

2011. márc. 16. 22:52

Rétesliszt az igazi a piskótához, de

-szükség törvényt bont-

alapon használhatunk helyette finomlisztet.


Sok sikert kívánok!!

2011. márc. 16. 22:50
finomlisztet hasznáj hozzá!
2011. márc. 16. 22:47
piskótához mi réteslisztet használunk
3. gne2
2011. márc. 16. 22:43
Finomliszt. A teljes kiőrlésű nem piskótába való!
2011. márc. 16. 22:43
Én csak finom lisztet használok hozzá! Nem jó a piskótához a teljeskiörlésű sem a rétes liszt!!!
2011. márc. 16. 22:42

Sziasztok,

Segitsegeteket szeretnem kerni.

Sutni szeretnek piskota tesztat holnap es nem tudom,hogy mit csinaljak!

Anyukam szerint reteslisztet kell hasznalnom,de nekem itt nincsen olyanom,csak finomlisztem es teljeskiorlesu!

Ha mondjuk keverem a kettot,az jo lenne?

Tudom finomliszt nem lenne jo...

Velemeny?

Siman csak teljeskiorlesut?


Koszi a segitseget!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook