Békéscsaba és környéke - milyen ott élni? (beszélgetés)
Ez oriasi tevhit amugy, hogy videken olcsobb a megelhetes.
Max az alberlet olcsobb.
De bemesz egy Lidl-be, Aldiba ugyanazok az árak vannak. Az áram, gáz, internet, tévé ugyanannyi. Vagy pl. nálunk csak egy kábeltévé es internet sz9lgáltató van és latszik is az áron, hogy annyi a választási lehetőségünk, hogy kérjük-e vagy sem....
Sziasztok!
Én Gyulán élek, de éltem Pesten is. Hát itt sokkal jobb! Egyébként Békéscsaban dolgozom. Az emberek kevesebbek, embersegesebbek, közvetlenebbek. Mindent lehet itt is csinálni, amit Pesten.
Az tényleg gáz, hogy nincs autópálya :/ de már épül gyorsforgalmi.
Én szeretek itt :)
Szia!
Én Csabán nőttem fel. Szerintem nem rossz hely. Van minden, ami kell. Színház, mozi, pláza, strand, kiránduló hely, stb. Vannak programok. Van több színvonalas iskola. Van kerékpárút. Pest megyéhez képest az emberek nyugodtak és barátságosak. Ott nem dudálnak le az útról, ha kicsit lassabban mész. Gyermeknevelés szempontjából szerintem ideális.
Hátránya, hogy veszett messze van mindentől, és rosszak az oda vezető utak. Valamint az állás lehetőségek... Nos egy ideje nem vagyok naprakész az ottani helyzetről, de az biztos, hogy kevesebbet lehet kapni ugyanazért a munkáért, mint Pesten és környékén.
Sziasztok!
Érdeklődöm, hátha van békéscsabai köztünk, vagy közeli helységből való, hogy milyen ott élni? Vadkelet-e tényleg (és ez most persze vicc) vagy azért lehet ott mit csinálni hétvégente, munka után, minden elérhető-e a környéken ami a nyugodt, kisgyermekes élethez szükséges? Munka szempontjából is érdekelne, lehetőségek vannak-e és általában az emberek is milyenek Pest megyéhez képest? Előre is köszönöm ha valaki tudna erről írni!
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Tud valaki Békéscsabán vagy környékén kutyakozmetikát?
- Tud valaki jól és olcsón dolgozó fogorvost Békéscsabán, Gyulán vagy Szeged és környékén?
- Van-e Tai Chi edzés Békéscsaba környékén?