Bedugult a fülem!Segitsetek! (beszélgetés)
a-a nem kell visszamenni a dokihoz csak 10 nap múlva.dee ellesz halasztva 4 nappal,mert még akkor táborba leszek.
am.Zsuzsa orcsepp volt!
Helló.
Nem jobb.Ugyanolyan.És nagyon félek,hogy nem is lessz jobb!:():
Áh nem attól sztem.Hanem a megfázástól.Mert a doki valami ott magyarázott,hogy attól van.
Hát remélem is,hogy pár múlva rendbe leszek és jól hallosna mek táborba!!xDxD
Akkor biztos valamilyen gyulladástól dugult be!Lehet hogy huzatot kaptál.
De látod hogy nem volt mitől félni!Pár nap és rendben leszel!
Hali.
Elmentem dokihoz.Megnézett mindenem(fülem,szám,orrom).És nem mosta ki csak cseppet meg gyógyszert írt.Már fel voltam készülve,hogy kimossák.Igaza volt anyának.
Most is csepegtettünk+bevettem a gyógyszert!
A fülmosás nem fáj, és egyáltalán nem kellemetlen.
Megnézik a füledet és eldöntik kell e csöpögtetni.Ha szimplán csak el van dugulva akkor nem kell.
Ne félj tőle!Felesleges!!!:-)
Jajh.
Csak az a jóó,hogy nekem nem fáj csak be van dugulva.
Hát hogy először adnak cseppet nem?És akkor pár nap múlva mennyek vissza és akkor mossák ki.??
Am.a kimosásá fáj?
Hali.
Felhívtuk a kórházt vagy mi azt és megkérdztük,hogy beutaléó kell e és nem kell.
Jah az lessz első dolgom.
Am.anya azt mondta,hogy először nem kimosni hanem cseppet írnak vagy valami ilyesmit mondtak.
Segítségeteket kérem!!??
igen. rendelőintézet, fül-orr-gégészet.
holnap első dolgod legyen:))
További ajánlott fórumok:
- Rettentően fáj a fülem. Fülcsepp van, fájdalomcsillapítót is vettem be, meleg só is megvolt. Mit csináljak?
- Gyógyszeres csík van a fülemben. Hogy mossam meg a hajam, hogy ne menjen a fülembe a víz?
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- Bedugult a fülem, a gyógyszer eddig nem használt, van-e rá jó gyógymódotok?
- Ráment a nátha a fülemre, bedugúlt, fájt, majd doki, fülcsík, csepp.Azóta eltelt másfél hét, de még mindig be van dugulva a fülem.De meddig?
- Bedugult a fülem, de csak 2 nap múlva tudok orvoshoz menni. Mit tehetnék addig itthon?