Bebüdösödött a kárpittisztítóval kitakarított padlószőnyeg. Mit csináljak? (tudásbázis)
3. Vando83
2011. okt. 13. 07:45
Legelőször mikor kitakarítottam a szőnyeget nekem is büdös lett. Másodszor tettem hozzá egy kis tusfürdőt, és az sokat segített a dolgon. Tudom hülyén hangzik, de valami jó intenzív illatú tusi csodákra képes. A sampon nem jó, mert sokkal jobban habzik.
2. a14deb9047
2011. okt. 12. 16:28
Vegyél Vanisch szőnyegtisztító sampont és újra takarítsd át. Az viszont kérdéses, mennyi idő alatt szárad most meg. De egy folyékony mosószeres+öblítős sem rossz megoldás (a levendulás Silant ajánlanám).
1. Anyapocak
2011. okt. 12. 16:26
Bebüdösödött a kárpittisztítóval kitakarított padlószőnyeg. Mit csináljak?
További ajánlott fórumok:
- Laminált padló, vagy padlószőnyeg, melyik vált be nektek?
- Nálad is előfordul, hogy mosás+száradás után még jó illatúak a ruhák, vasalás során pedig bebüdösödik? Mit lehet ellene tenni?
- Melyik autós műszerfal-tisztítót, ápolót, kárpittisztitót, illatosítót érdemes venni?
- Hogy tudom padlószőnyegből a friss hányást kiszedni illetve a szagot eltüntetni?
- Valóban igaz, hogy egy padlószőnyeges lakásban nem tudom szobatisztaságra nevelni egy kutyust?
- Penészt hogyan tudom végleg elpusztítíani az ágynemű tartómból? Kitakarítottam, de a cuccok, amik benne voltak, büdösek.