Bazsalikomos frittata recept
A Bazsalikomos frittata hozzávalói:12 tojás
125 g parmezán
1 csomó bazsalikom
2 ek extra szűz olívaolaj
csipetnyi só
csipetnyi bors
A Bazsalikomos frittata elkészítési módja:
Egy tálban összekeverjük a felvert tojásokat, reszelt parmezán sajtot, sót, borsot, durvára tépkedett bazsalikomot. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beleöntjük az előbb elkészített masszát és megsütjük. Akkor jó, ha az alja világosbarna színű lesz. Tányér segítségével megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük. Cikkekre vágva, bazsalikom levelekkel díszítve azonnal tálaljuk.
Kategória: Tojásételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2013. márc. 21. 20:31
A bazsalikomos frittata elkészítési módja és hozzávalói.