Bátyámnak keresek egy kedves nőt (beszélgetés)
Jaj,hogy mit is mondhatnék most!Egy kis feszültség oldásnak nem szabad mindenen felakadni!Velem akkor tett legjobbat mikor elment az EX!
Azóta a mostani feleségem már tudja milyen jól járt velem nem is akar válni soha sem!
Igaz megmondtam neki,úgy viselkedjen,hogy nem akarok börtönbe menni!!!
Tömény rosszindulat.
Fel nem foghatom, hogy ismeretlenül, nomeg egyébként is, hogy fér meg ennyi malignitás és gúnyos, undok megjegyzés, feltételezés egy ismeretlen ember irányában.
A stílus maga az ember...mint tudjuk.
(nem tudtam szó nélkül hagyni)
És "ott" senki nem ment át a szűrőn?
Ha most került padlóra a bátyád, akkor nem biztos, hogy örülne az ötletednek.
Szerintem hagyd élni, hagyd meggyászolni a feleségét, hogy egy idő után lelkileg megerősödve, egyenrangú félként saját maga kereshessen magának partnert egy egyenrangú egészséges kapcsolatban.
Ha rátukmálsz valakit, akkor nagy valószínűséggel mindenki sérülni fog.
Kész p!csa, meleg málé - ahogy nagyanyám szokta mondani. A bátyókának terhes és kellemetlen ismerkedni, de azért otthonra elkélne a punci? Vagy elég, ha a jelölt bébicsőszködik? (A kiírás alapján.)
Bár a gyerekszerető követelményt olvasva a cím alatt olvasva előbb fordult meg a fejemben, hogy egy infantilis fiúhoz keres pesztrát a kiíró.
Indításnak csak az elvárások fénykép nélkül, amiből ki lehet következtetni, hogy valószínűleg 40 és a halál között van, és van valamennyi (feltehetőleg kiskorú) utódja Somogy-megyében. Eztán megtudtuk, hogy egy tetteiért felelni képtelen roncs, kotnyeles sógornőjelölttel. Ki ne ugrana erre?
Igen...betartva a határokat. Jól olvastad.
Mit értek ez alatt?
Előre megbeszélve a bátyjával, segít neki "keresni". Hány olyat hallottunk, láttunk már, hogy kolléganő összehozta a barátnőjét, szomszéd a barátját, ismerős az ismerősét. Én azt gondolom, hogy ez egy ártatlan segíteni akarás.
Persze van olyan, hogy nem jön össze, de van olyan, hogy éppen még házasság is lett belőle.
Ehhez a középkornak semmi köze...szerintem.
Értsd megfelelően a tesó jó szándékát. Nem kell rögtön lehurrogni, nem ismerjük az élethelyzetet, az esetet, a temperamentumot...stb.
Egyébként meg a mai világban ahol oly' nehéz párt és társat találni, miért ördögtől való dolog ez?
Ha a bátynak ez terhes vagy kellemetlen majd nem segít neki a tesó. Akkor keres magának amikor megérett erre a szitu.
Van az ismerősi körömben olyan akiket "összehoztak" ma már házasok két gyerekkel. Boldogok és hálásak a közös ismerősnek.
betartva a határokat?? hol fér az egy testvéri kapcsolatba, hogy a párkapcsolatát a másiknak így alakítsuk a tudtán kívül??
Szerintem ez a másiknak párkeresés... ez semmilyen kapcsolatban nincs határokon belül. Se barátság, se tesóság, se szülő gyerek... vége rég a középkornak.
Nos...én pedig igenis aranyos ötletnek tarom. Egy misét megér. Nyilván betartva a határokat és a magán szférát kedves gesztus és még jól is elsülhet.
Ha viszont a báty ezt nem igényli és nem akarja, akkor nem szabad erőltetni.
Ne haragudj, de egyáltalán nem tartom jó dolognak, hogy ennyire beleártod magad valaki magánéletébe.
Még ha a testvéred is az.
Felnőtt ember. Neki kell tudnia, éreznie, hogy akar-e új kapcsolatot, ha igen, akkor milyen társat szeretne. Én biztosan nem jelentkeznék ilyen kérésre, hiszen akkor fennáll a veszély, hogy teljes mértékben belemászol az életébe, abból meg köszi, én biztosan nem kérnék.
És te is jársz a tesóval együtt? :O bocs... miért nem ő keres? vagy ha jóban vagytok miért nem viszed társaságba, had ismerkedjen ő magának... Ha egyáltalán ismerkedni akar.
vagy ő bízott meg??
Fú... nekem is bátyám van, de soha életemben nem ártottuk így magunkat egymás életébe.. csúnya is lett volna...
Szerinted most kész már egy új kapcsolatra?
Meg nem az jobb, ha ő keres magának?
Szia,volt már nővel....hölggyel bocsánat?
Szűkítsük a keresést...
További ajánlott fórumok:
- 29 éves srác vagyok és egy kedves tanárnénit keresek....
- Hagyományos szürke kan cicusnak keresek nevet, olyan kedves kis természete van annyira bújós és olyan finom selymes a bundija. Segítenétek?
- Eljönnél külföldre Svájcba bébiszitternek? Keresek egy kedves megbízható lányt!
- Jó, kedves fogorvost keresek!
- 5 éves gyermekemnek keresek egy lelkiismeretes kedves fűl orr gégészt Érden vagy a környékén.Tud valaki segíteni?
- Budapesten keresek olyan nőgyógyászt aki nő és kedves, alapos és tapasztalt a munkájában. Tudna valaki ajánlani?