Bartolini mirigy cisztám van, van erre valamiféle kezelés a műtéten kívül? (tudásbázis)
12. fotkabb (válaszként erre: 11. - Lolka78)
2013. márc. 3. 13:27
Köszönöm :)
11. lolka78 (válaszként erre: 10. - Fotkabb)
2013. márc. 2. 22:04
Igen, azért nem szabad sokáig húzni, nehogy mégjobban begyulladjon!!!! Egy kalappal, remélem hamar túl leszel rajta!!!!
10. fotkabb (válaszként erre: 9. - Lolka78)
2013. márc. 2. 19:56
Köszönöm szépen!
Nekem se fáj,és remélem nem is fog,csak a tudat,hogy ott van,és a doki is megemlítette,hogy nem e vetetném ki,mert ha ez begyullad,akkor igazán fájni fog. Na akkor rászánom magam.
9. lolka78 (válaszként erre: 8. - Fotkabb)
2013. márc. 2. 19:53
Ne félj, ez egy kis rutinműtét, kb. fél óra... ha bírod az altatást, akkor szerintem ez a legjobb megoldás... nekem amúgy egyáltalán nem fájt, tudtam ülni, nem zavart a ciszta, csak ugye ott volt, kb. szilva nagyságú és tudtam, hogy nem oda való, ezért is mentem orvoshoz... szóval nekem sem műtét előtt, sem utána nem fájt egyáltalán!!!!
8. fotkabb (válaszként erre: 7. - Lolka78)
2013. márc. 2. 19:46
a tűs megoldást én se merném megengedni...és meddig tart a műtét és a lábadozás,már ha minden rendben zajlik?
7. lolka78
2013. márc. 2. 19:38
Nekem altatással műtötték, de pár évre rá visszanőtt :( pont terhes lettem és szüléskor ismét "eltávolították"... amúgy az elsőnél meg akarták szúrni egy tűvel, hogy hátha kifakad, nem mertem megengedni :)
6. fotkabb
2013. márc. 2. 19:38
és semmivel sem kezelhető? vmi házi praktika?
5. Moonlight87
2013. márc. 2. 19:36
Nekem is volt,kifakadt.Szerencsére nem kellett orvosi kezelés,én Betadine kúpot kaptam és sima Betadine oldatot,azóta sem jelent meg szerencsére.
4. gyöngy1
2013. márc. 2. 19:31
elég kellemetlen volt:) de kibírható
3. fotkabb
2013. márc. 2. 19:29
Kifakadt? jó ég,gondolom fájt rendesen...köszi a választ
2. gyöngy1
2013. márc. 2. 19:27
Szia nekem kifakadt de attól megműtötték hipp hopp kész volt :)
1. fotkabb
2013. márc. 2. 19:25
Bartolini mirigy cisztám van, van erre valamiféle kezelés a műtéten kívül?
További ajánlott fórumok:
- Van valamiféle recept arra, ha iker babákat szeretnék?
- Jár valamiféle kedvezmény szakértői bizottság alapján megállapított diszlekszia, diszgráfia után?
- Tud valaki valamiféle olyan szert...."tablettát"amitöl nem vagy éhes:-)?
- Szerintetek von valamiféle szankciót maga után az, ha valaki egy elhunyt ember telefonját éveken keresztül úgy használja, mintha élne?
- Szedtek valamiféle antidepresszánst?
- 150/55 nagyon rossz vérnyomásnak számít? Jelezhet valamiféle betegséget?