Bársonyos csirke gombával - Koreai recept
A Bársonyos csirke gombával - Koreai hozzávalói:-2 kicsontozott csirkemell
-3 kk liszt
-1 ek szójamártás
-késhegynyi bors
-4 ek olaj
-1 kk só
-2 kk gyömbér
-1 kis kinai gombakonzerv
-2 gerezd fokhagyma
A Bársonyos csirke gombával - Koreai elkészítési módja:
A csirkemellet feldaraboljuk. A szójaszószt összekeverjük a liszttel, borsal és egy evőkanál olajjal, majd a csirkehúsra öntjük. A gomba levéből 1/2 dl-t félreteszünk és sóval izesitjük. A húst olajban magpároljuk, a fokhagymával és gyömbérrel. Rátesszük a gombát, rálocsoljuk a levét és 5 percig fözzük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: imolaviola, 2008. febr. 20. 06:02
A bársonyos csirke gombával - koreai elkészítési módja és hozzávalói.