Barátok nélkül, szükség van rájuk (beszélgetés)
suliba van már...
de hogy szerethetnénk?
leginkább pihentem és regenerálódtam.
Hogy telt a hétvége?Mit csináltál,merre jártál??
Kislányod meggyógyult?Ment már iskolába??
Szia!!
Mit csináltok hétvégén??Remélem nem fog esni a hó!!
Ha tudsz rendezvényeket,programokat amik nem fizetősök,akkor légyszi szólj!!!
hétfőn mehetünk iskolába!
Elhiszem, eszem nem tudom mikor voltunk utoljára olyan helyen ahova " belépőt" kellett fizetni.
szia!!
Hogy vagytok??Remélem gyógyulgattok!!Holnap megyünk haza,olyan jó volt itt a szüleimnél!!Segítettek,Zsombival játszottak,elvitték játszóházba!!Sajnos ezeket én nem mindig tudom állni!!Most a Mama olvas neki,de Kicsi Fiam mindig ki akar szökni a kis ágyból!!Tegnap 1 órát olvasott neki,mikor kijött tőle,1 perc múlva itt volt mögötte!!Hát akkor én megfogtam és mentünk lefeküdni:-))
gördeszkázni
:d
Jó buli:D
nekem sajnos nincs bringám...
de én is szeretek, de szeretek korizni, és deszkázni is... :)
igen mi is az ingyenes programokat keressük, de a legtöbbször vásárok is vannak és az én pici lánykámon sokszor látom, hogy szakad a szíve, hogy nem veszek neki semmit...
Igen muszáj, mert akkor nagyon lemaradna és a leckék sem készülnének el rendesen.
Zene megy fellépés még nincs csak vizsgák, de ügyes nagyon. Csak bízom benne, hogy vállalja a kamarázást, mert az nagy előrelépés lenne neki és az óráira is el tudom majd vinni.
Sajnos túl sok közös programot nem tudunk csinálni, mivel apukájához is jár, és anyagilag sem tehetjük meg, így maradnak az ingyenes programok, hosszabb útra is csak akkor indulunk, ha tudok úgy venni kajcsit, hogy ne kelljen drágán vásárolnom.
Szoktál még vele tanulni??Zene hogy megy?Fellépés??
Merre szoktatok közösen menni,milyen programokat csináltok??
Megfázott csak kombinálva a vírus és a baktériummal...
Muszály pótolni mindent, így itthon tanulunk van egy osztálytárs aki mindennap hív minket és kapjuk a leckéket, így könnyű pótolni.
A hátam már oké, de a lánykám lett beteg, így itthon farsangoltunk.
De ari lehetett :)
Mi boszik lettünk volna a suliban, de így most itthon Bosziskodik :D
Szia!
Kicsit csodálkoztam,de nem tudtam mire válni!Semmi gond!!Jól van,igaz sokszor hány,mert a slejm jön ki neki!!Lacim,most csak pénteken jön ha ,addig átmegyek a szüleimhez egy kis feltöltődésre!!Remélem a hátaddal jobban vagy,otthon vagy még,vagy már dolgozol???Lányod hogy van??Képzeld alattunk a Kisfiú kapott Pókemberes jelmezt!Zsombi is felvette 3x belefért,de fel akarta próbálni:-))Ott szaladgált benne,nagyon édes volt!!!
ez furán jött ki az utolsó hozzászólásodhoz...
Remélem Zsombi jól van már
az jó :)
nálunk egy kicsit folyamatosan díszes a lakás :)
minden az amit közösen készítünk, kevés bolti van.
amíg kicsi volt festettünk, firkáltuk a sablonokat, színezőket...
Képzeld Zsombi is elkapta az Apukájától a betegséget!39,5 a láza!!Adtam neki kúpot,az most levitte!!Nem folyik az orra,nem köhög!!Szüleimnél vagyok,de ha gond lesz éjszaka akkor megyünk haza!!
Gondoltunk egy kis otthoni farsangra!!Konkrétan még nem tudom!!
lepketündér, csingiling, banya (helowen),
de volt már hóember, cica(ez bolti),
hercegnő...
szóval csupa csajos...
h1n1ről nagyon megoszlik a vélemény...
én még nem jutottam el odáig hogy beadassam
semmit mivel nem tudják mi okozza....
inkább csak tüneti kezelés megy...