CICA ÉS KUTYABARÁTOK FIGYELEM! Segítsünk együtt mert nagy szükség van ránk! (beszélgetős fórum)
manul!
Mostanában nem jársz a junioron. Vagy csak nem szólsz hozzá a témákhoz?
Irtó édes pici cicusok vannak most nála. Teszi fel folyamatosan a képeket. Nagyon cukik. Nézd majd meg.
És ez a többieknek is szól! Ha valaki szeretne örökbe fogadni pici cicát, akkor itt van bőven választék :D
www.juniorrezervatum.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=34&t=65
Ha minden jól megy akkor itt megtaláljátok őket.
www. juniorrezervatum. hu
Ezen a linken megtalálod.A fórumot is nézd meg,ott vannak képek a kiscicákról!
Másik cicás fórumban beszélgetnek :(
De szerintem akkor is jó ötlet volt, hogy elindítottad ezt a fórumot, mert ha még nem is szólnak hozzá, de szerintem tuti sokan megnézték Junior honlapját, és úgy gondolom van közöttük olyan is, aki segít az adója 1 %-ával, vagy esetleg ajánlja ismerőseinek az oldalt.
Sziasztok cicabarátok!Olyan sokan vagyunk itt a Hoxán,annyi gyönyyörű cicáról raktok fel képet!
Hol vagytok?
Sziasztok!
Én szombaton voltam a rezervátumban. Sikerült összegyűjtenünk pénzt, és vittünk a cicáknak kaját. 15 karton szaftosat és 3 x 5 kiló száraz tápot vettünk. A majdnem 200 cica egy étkezésre 5 karton!!!! szaftos kaját eszik meg. Édes kicsi macsik, annyira várták már az ételt, olyan kis hálásak voltak, hogy az embernek összeszorul a szíve a látottak alapján.
Gondoljatok bele mi pénz lehet etetni, itatni, ellátni, gyógyíttatni ezeket az állatokat. Sajnos csak olyan 3-4 napra elegendő ételt tudtunk vinni, de azért ez is több, mint a semmi.
Amúgy a cicusoknak nagyon jó dolguk van, elkülönítve, szuper körülmények között élnek. Van köztük fiatal, idősebb, egészséges, gerincsérült, agyvérzéses, vak, de mind egytől egyik teljes életet élnek, és boldogok!
Minden elismerésem Junioré és a férjéé, hogy erejükön felül is tudják gondozni, ápolni ezeket a szeretetreméltó kis lényeket.
Hát remélem azért még egy páran megnézik!
Láttad a honlapot?
Szép reggelt mindenkinek!
Állatbarátok várlak benneteket,írjátok le mit gondoltok!
Bocsánat most vettelek csak észre!
Neked is nagyon köszönjük a segítséget a cicusok nevében!
Hát igen, csak sajnos tapasztalatból tudom, hogy nagyon kevés a jó állatorvos...
És ezt Junior is számtalanszor megtapasztalta. Sajnos nem is egy cicájának az életébe került a magát "állatorvos"-nak nevezett valaki hozzá nem értése.
Én annak örülnék a legjobban,ha nem kellene azon aggódnia,hogy mit ad a cicáknak enni és kihez vigye a szerencsétlen beteg állatokat!Valóban jó lenne egy normális állatorvos,aki tudna segíteni neki!
Kevés ennyire elhivatott embert ismertem eddig életemben,akárhogy is - de minden tiszteletem az övé!
Én is nagyon remélem, de szerintem már ezzel is sokat segítettél, hogy nyitottál egy fórumot.
Junior hálás lehetne Neked :)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Segítsünk Hajnianyunak, nagy szüksége van rá!
- Középiskolások figyelem!!!Segíteni szeretnék Nektek olvasónaplókkal, csak tudnom kéne, hogy melyikre van szükségetek.Megírjátok megkapjátok.