Barátnővel való összeveszés?! (beszélgetés)
Jó reggelt! Szia, sziasztok!
Neked volt igazad! 1,5 hónapon át nem volt nete! Rákérdeztem, hogy akkor az iwiw-en hogy-hogy fennt volt?! Azt mondta, hogy hol a szüleinél , hol egy bnőjénél lépett fel, hogy ne avuljon el.
Nem haragudott rám, hisz ezt meg is írta még akkor. (Ezt írtam is nektek.)
HÁt.... nem tudom. Minden esetre megdumáltuk a dolgokat. Hívott, hogy menjek el hozzájuk.
Sziasztok!
Az előbb felhívtam, hogy jöjjön fel skype-ra dumcsizni! Azt mondta most buszon van (hallottam is a nagy zajt), de ha haza értek felmegy. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg feljön-e! A többit később!
nagyon szívesen!
és várjuk, a fejleményeket!!
szia
figyelj, ha neked olyan fontos, próbáld meg felhívni ( csak ebbe bent van az is, hogy esetleg fel sem veszi a telefont vagy ha fel is veszi, megbánt téged----amire szerintem mos t nincs szükséged)......
én a helyedben hagynám az egészet, már csak azért is, mert ha ő nagyon akarta volna a barátságot veled, már rég keresett volna....sajnos ez is két emberen múlik, úgy mint a házasság.....ha az egyik már nem akarja, akkor annak sajnos vége.
ezt mondom.
én a helyedben nem keresném többet....nem ér meg annyit az egész....a tetteivel már bebizonyította, hogy nem illeti meg azt, hogy a barátnőd legyen!!
A leírtak alapján tényleg nem igazi barátnő, a hosszú ismerettség ellenére:(
Ha neked fontos ez a kapcsolat, akkor keresd meg!
Hívd fel, bombázd a mailekkel, menj el hozzá. Egyébként meg hagyd az egészet.
Igen, sajnos nem az. Belegondoltam egy - két dologba és rájöttem, hogy talán sosem volt az.
5 évvel ezelőtt volt egy pár hónapos mosolyszünet a pasim és közöttem. Erre ő tudjátok hogyan vigasztalta? Találtam egy kézzel írt levelet páromnál (akkor még nem voltunk összeköltözve) egyszer teljesen véletlenül, melyben azt írta a szakításunk után pár héttel, hogy menjel el hozzá bemutatja egy-két barátnőjének!Én hülye, marha akkor nem reagáltam rá semmit,mert a szakítást én akartam párommal. De aztán évek múlva jöttem rá, hogy ez milyen nagy szemétség volt tőle! Nem? Mit gondoltok? Én meg segíttem, lelki támasza voltam. Kiálltam érte, mellette.
Igaz barátnő? Hát!
Azt sem mondanám! De a gyerekkorunkat együtt töltüttük, mentem hozzá ő jött.Minden ok vot. Aztán mindig rosszabb lett. Felvágott, nagyképű lett. Még ezeket is elviseltem.
További ajánlott fórumok:
- Barátommal elég szépen összevesztünk, lehet hogy végleg. Hogyan lehet felejteni?
- Imádok a politika miatt összeveszni a családommal
- Probléma a volt barátnővel
- Ma csúnyán összevesztem a férjemmel az anyósom miatt, aki...
- Ti szoktatok összeveszni a párotokkal?Milyen a kibékülés?
- Amikor egy fiatal felnőtt összeveszik az anyukájával