Bárányleves recept

25 dkg báránycomb
1 kisebb vöröshagyma
20 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, zöldség, zöldborsó)
1 kisebb fehér paprika
1 dl tejszín
1 citromkarika
só
bors
morzsolt tárkony
A Bárányleves elkészítési módja:
Az 1x1 cm-es kockára vágott báránycombot, zöldséget, sárgarépát, fehérpaprikát, valamint a zöldborsót lassú tűzön világos ragulevesnek megfőzzük, közben fűszerezzük. Eperlevél tésztát teszünk bele. A kész levesbe végül lassú keverés mellett beleöntjük a tejszínt. Forrón tálaljuk, citromkarikát teszünk rá.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 2f10f88d14, 2009. márc. 14. 21:50
A bárányleves elkészítési módja és hozzávalói.