Bárányaprólék-leves recept
60 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
319 kcal
4 g
-50 dkg bárányaprólék
-10 dkg vöröshagyma
-1 ek. étolaj
-3 gerezd fokhagyma
-1 tk. friss vágott kapor
-1 dkg liszt
-1 tk. pirospaprika
-1 dl tejföl
-só
A Bárányaprólék-leves elkészítési módja:
Forró olajon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát,majd elkeverjük benne a pirospaprikát,pici vizet öntünk rá,és beletesszük a kockára vágott aprólékot.Megsózzuk,felöntjük vízzel,beletesszük az apróra zúzott fokhagymát,és a húst puhára főzzük.Tejfölös liszttel besűrítjük,és kaporral meghintve tálaljuk.Ízlés szerint fűszerezhető.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Bettibaba, 2006. szept. 13. 11:58
A bárányaprólék-leves elkészítési módja és hozzávalói.