Barackos koch recept

A Barackos koch hozzávalói:
5 db őszibarack, vagy egy doboz konzerv
1,5 dl tej
0.3 cl rum
20 dkg babpiskóta

Tésztához

3 db tojás
3 ek porcukor
3 ek liszt
1 tk sütőpor


A Barackos koch elkészítési módja:
Ramával kikenünk egy nagyobb jénai tálat, aminek az aljában elfér az összes babapiskóta. A rumot a tejjel egy tálkába töltjük, majd a piskótákat belemártjuk és sorban lerakjuk a jénai aljára. Közben a tojásokat a porcukorral fehéredésig keverjük, kb 15 perc, majd a liszttel elkevert sütőport rászitáljuk. Óvatosan összeforgatjuk. A piskóták tetejére helyezzük a felszeletelt barackot, majd rátöltjük az előbbi masszát. Előmelegített sütőben 220 fokon 20 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizhetjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A barackos koch elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook