Ballagásra osztályfőnöknek ajándék? (beszélgetés)
Szia!
Nálunk elég különös az osztály közösség legalábbis a szülők részéről.A szülői munkaközösség tagjai eldöntik a dolgokat és sokszor nem is tájékozatlanak.Vagy ha épp egy szülőire nem tudok elmenni,mert baba van itthon akkor ott eldöntik,de aki nincs ott nem tájékoztatják!
Így fogalmam sincs,hogy lesz e közös ajándék,majd egy itt lakó szülőt megkérdezek,de ha azt mondod nem ciki egy férfinak sem a virág,akkor jó!!:-)
Még egy kérdés, mivel hiába 4 gyerkőc anyukája vagyok a legidősebb ballag,így eben még tapasztalatlan vagyok.A virágot amit viszünk mi a család stb...,azt mikor adják oda a gyerekeknek???
Én magam pedagógus vagyok éssok kollégával egyetemben én sem vágyom újabb vázára,golyóstollra,tálcára.
Látom a tanár pasi.Vásárlásiutalvány vagy könyvutalvány és egy csokor virág.Bár azt nem értem,8.osztályban mindig közös ajándék van az osztálynevében,ha külön is szeretnél valamit,elég a virág.
Egy szép könyv, művészeti album (könyvutalvány).
Dísztárgy, íróasztal szett(levél bontó, toll dísztokban) nagyon szép és ízléses határidőnapló.
Szinházjegy?
Ajándékutalvány?
Sziasztok!
A nagy fiam most fog ballagni az általánosban.
Az osztályfőnöke férfi.Mit szoktak ilyenkor adni??
Mert egy nőnek evidens a virág vagy bon-bon.
De így meg vagyok lőve!!
HELP!!
További ajánlott fórumok:
- Mekkora értékben illik ajándékot adni a 8.osztályos ballagásra? Elég közeli rokon.
- Ajándék gimis ballagásra
- Milyen ajándékot vennél a gyereked osztályfőnökének?
- Mit vegyek az osztályfőnöknek évvégi ajándékként?
- Egyedi, pénztárcakímélő osztályfőnöknek való ballagási ajándék ötletek...?
- Milyen ajándékot vegyünk érettségi találkozóra az osztályfőnöknek?