Balatoni nyaralás (beszélgetés)
Sziasztok!
Van közületek,aki ezután megy majd a Balatonra?
Ha igen, mivel és mikor megy?
Köszi
Nah mi meg a héten mentünk volna...
De ebbe a szuper időben lehet h inkább sielni kéne menni..
Közben utánajártunk ennek:
Teljesen korrektek az árak és eléggé hangultasonak tűnik az ellátás.
Úgyh lehet h emellett döntünk.. :)
Én többször is voltam Vonyarcon, tavalyelőtt nyaralni is sikerült, idén is szeretnénk menni. A strand szép hely, a Jégsarok(cukrászda) nagyon szupi hely. Jókat lehet sétálni és ha pörgés kell, Keszthely csak egy ugrás. Mi gyalog is átsétáltunk :)
Nekem szerelem volt első látásra :)
Szerintem jól fogjátok magatokat érezni,nem túl nagy nyűzsgés,de esténként lehet a sétáló utcában bolyongani egy kicsit.Van kiépített strandja,ahol játszótér is van,bár még 10hósan nem nagyon játszik...Mi nem mentünk le a kiépített strandra a gyerekekkel,mert ott egyből deréktól indul a víz/nekem/,és nem nagyon élvezik ha csak az úszógumiban ülnek.Minden kis utca vége belefut a Balatonba,ott bokától indul a víz,és homokos a partja.Az én gyerekeim nagyon élvezték.rakok fel képet hogy meg tud nézni.Ha van még kérdésed kérdezz hátha tudok segíteni.
Ja! több helyről lehet hordani a menüt,egész olcsón,ha önellátók lesztek.Ne kelljen főzőcskézned!
Alsóőrs.:(( Szép,rendezett település, gyönyörű strand, kiváló pizzázó, Dexion disco sok üzlet, évente Harley fesztivál (nagyon jó volt az idei is) és a mi villánk.... (:
Tegnap jöttünk haza, de már mennék vissza. De sajnos van még 2 vizsgám a héten :(
Hát nem tudom, jól néz ki a hely, lehet ki kéne próbálni, de aligáról kb semmit nem hallottam.
Valaki közűletek járt már aligán?
megnéztem:)
a fotós nyereményjáték vicces nagyon:D:D
fel is raktam anyuék képeit..ilyen egybefürdőruha meg nagy bogárszemüveg van rajta:D
lekéne egyszer nézni ide:P
Egyik barátom győzköd hogy menjünk ide júliusban:
Hallott már valaki erről?
Mondjuk a régi pártüdülő eléggé nagy fíling lehet! :D
Mi is fenyvesre megyünk idén,a 10 hónapos kislányunkal!
Jó lenne ha írnál többet a hejről!
Ajánlható az ottani strand egy 10 hós babának?
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Van köztetek olyan aki valószínűleg lemondja a balatoni nyaralást a fertőzésveszély miatt?
- Balatoni nyaralást hova tervezzük gyerekekkel?
- Mi az a hely, amit nem szabad kihagyni a balatoni nyaralásból?
- Balatoni nyaralás teljes ellátással? Segítsetek!!!
- Lány kerestetik Balatoni nyaraláshoz, hogy ne legyek egyedüli csaj :)