Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi az a hely, amit nem szabad kihagyni a balatoni nyaralásból? fórum

Mi az a hely, amit nem szabad kihagyni a balatoni nyaralásból? (beszélgetés)

2018. júl. 6. 08:02
Rossz idő esetén szuper hely a zalakarosi fürdő, esetleg még Kehidakustány. Kehida jóval olcsóbb mint Karos, de nincs is annyi élményelem. Zalakaroson ha nagyon rossz idő van, rengetegen vannak a fürdőben, akkor nem a legszerencsésebb oda menni, de jó idő esetén a legjobb hely :-)
2018. júl. 6. 07:59
a hekksütödét.viccen kívül sok gyönyörű hely van.
2018. júl. 6. 07:56

Káptalantóti Liliompiac (minden vasárnap).

Szentbékkálla kőtenger. Rengeteg kő mindenfele, lehet nem olyan érdekes, de mi imádjuk a helyet. Kétévente betervezünk arra egy kirándulást :-)

Keszthely: Festetics kastély, Hintó múzeum/kiállítás, vadászati múzeum, vasútmodell kiállítás. Ezek mind egy helyen találhatóak.

Szigliget vár, és a környék sem elhanyagolható.

2018. júl. 5. 02:37

balatonfured

tihany

siofok

2018. jún. 27. 20:01

Mi Balatonfüreden voltunk,és Tihanyba jártunk át strandolni. Nagyon szép környék. Voltunk bobozni is,de nem tudom megmondani hol,nem messze onnan.

Füreden nagyon szép a part,sétáló utca...

Hajókáztunk is:)

Igaz,nem mostanában. Mostmár vagy nyolc éve..

2018. jún. 26. 17:33

Sziasztok

Nekem a Balatontol 30km-re családiházam van elado áron alul akit érdekelne akár még megfelelő részletfizetésre is eladnám hivhattok a 30 695 15 92 számon

2018. jún. 26. 16:27
Balatonederics környéki, ill. a Balaton északi részén lévő programok, látnivalók érdekelnek.
2018. jún. 26. 16:20

Ha teheted, körbekerékpározni a tavat:)

Számtalan látványosság van, attól függ merre nyaralsz és mennyi időt töltesz ott. Ha nem egy strandolós, napozós, kertbe kiülős típus vagy akkor én bejárnám amit csak tudok.

2. 9f9aa0ac88 (válaszként erre: 1. - Tbbze)
2018. jún. 26. 16:16
Aki kocsival megy annak könnyebb a rosszabb időben lefoglalnia magát,családját.
2018. jún. 26. 16:15
Mi az a hely, amit nem szabad kihagyni a balatoni nyaralásból? pl.: múzeum, hajózás, ...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook