Bajor csülök savanyú káposztával és gombával recept
A Bajor csülök savanyú káposztával és gombával hozzávalói:2 db sertés hátsó csülök
2 kg savanyú káposzta
4 fej közepes hagyma
3 db közepes sárgarépa
50 dkg gomba
só
A Bajor csülök savanyú káposztával és gombával elkészítési módja:
A csülköt kicsontozzuk és feldaraboljuk 6 arányos darabra. A káposztát átmossuk, és a zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát, gombát cikkekre, a sárgarépát kockákra vágjuk. Egy magas peremű tepsibe rétegezzük a káposztát, ráhelyezzük a felaprított zöldségeket. A húsdarabokat megsózzuk és fűszerezzük grill fűszerkeverékkel. Alufóliával lefedjük, és éjszakára érni hagyjuk. Másnap előmelegített sűtőben 170 fokon 1,5-2 órán át sütjük. A fóliát levesszük, a húst megforgatjuk, hogy a bőre megpiruljon, és a kelekezett lé elpárologjon /kb. 40 perc/.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. okt. 26. 08:53
A bajor csülök savanyú káposztával és gombával elkészítési módja és hozzávalói.