Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Káposztás csülök recept

Káposztás csülök recept

A Káposztás csülök hozzávalói:
2 hátsócsülök
2 kg savanyúkáposzta
4 fej vöröshagyma
3 közepes sárgarépa
50 dkg gomba



A Káposztás csülök elkészítési módja:
A csülköt feldaraboltatom a hentessel 6 arányos részre. A káposztát, ha szükséges, átmosom. A hagymát, gombát cikkekre, a sárgarépát kockákra vágom. Egy magas peremű tepsibe rétegezem a káposztát, rárakom a felaprított zöldségeket. A húsokat megsózom és fűszerezem grill fűszerkeverékkel. (Nekem saját összeállítású kedvenc fűszerkeverékem.) Alufóliával lefedem, és éjszakára érni hagyom a hűtőben. Másnap előmelegített sütőben 170 fokon 1,5 órán át sütöm. A fóliát leveszem, a húst megforgatom, hogy a bőre megpiruljon, és a keletkezett lé elpárologjon, további kb. 40 percig sütöm.


Kategória: Egytálételek receptjei


A káposztás csülök elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook