Bajcsy kórház szülészetének fizetős kórtermével tapasztalatok? (beszélgetés)
Bementem megkérdezni, azt mondták semmivel sem különb semmi mint az ingyenesekben.
vagyis az egy ágyas az különb lenne de az 14e ft annyit meg nem ér..
Én a szülészet mellettiekben voltam a másik a nőgyógyászaté, de mégis volt aki bejárt oda ráadásul januárban szültem és épp látogatási tilalom volt a H1N1 miatt csoda az is hogy nem szedtem össze valamit. :S Csak pont akkor volt valami duplájára emelése a szobáknak ami miatt nem vettük akkor igénybe, de azóta úgy hallottam visszavettek valamennyit, de az 5e az nem sok szerintem.
Köszi az infókat :)
Én már szültem ott egyszer, de a nem fizetősbe, igazából a mosdó állapotok miatt gondolkodtam el most a fizetősön, csak nem tudtam külön zuhany wc van e hozzá.
akik nem hoztak a laborba vizelet mintát azok is mind a gyermekágyas mosdókba jöttek a koszos sáros cipőikkel, takarítás nuku, ha hátramentem a szülészet wc-re akkor leordították a fejem hogy mit keresek én ott, szóval ez nem akarnám mégegyszer, meg a társaság sem lenne mindegy..
Én májusban szültem ott. Fizetős 2 ágyas szobában voltam. A felszereltség semmi extra, ágy, éjjeli szekrény, hűtő, szekrény, asztal, pelenkázó asztal, mosdó. A fürdőszobája közös volt az egy ágyas szobáéval.
Előnye az volt, hogy nem akárkivel kerülsz össze, a kisebbség nem fizet érte.
Az árára nem emlékszem. Talán 5000 Ft/ éjszaka?
Az biztos, hogy egy éjszakával többet voltam, mint általában és ez az éjszaka hétvégére esett és ezt nem kellett kifizetni.
Ha még egyszer szülök újra ezt választanám.
Volt valaki ilyen kórteremben mostanság?
Mennyibe kerül az 1 ill. 2 ágyas szoba, mi tartozik a szoba felszerelésébe/berendezésébe?
Köszi aki tud valami infót!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalataitok vannak a X.kerületi Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetéről?
- Vélemények a X. kerületi Bajcsy kórház szülészetéről
- Szeretnék a Bajcsy kórház szülészetéről infókat gyűjteni és az orvosokról. Te kit ajánlanál?
- Bajcsy vagy Péterfy kórház szülészetét választanád?
- Uzsoki - Bajcsy avagy Kistarcsa Szülészet?
- Tapasztalatok alapján, a Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetén melyik szülésznőt ajánlanátok?