Bajcsy vagy Péterfy kórház szülészetét választanád? (beszélgetés)
Én a Péterfy-ben szültem,ott töltöttem a szülés előtti 1 hónapot is.
Egy jó dokival párosítva szerintem nagyon jó választás.Koraszülötteket ide szokták áthozni ahogy láttam,ha más kórházban szül az anyuka.
Sziasztok!
Egyértelműen Péterfy!
Harmadik babánkat várjuk, előző kettő is ott született, nagyon bejött a kizárólagos anyatejes táplálás, hogy rögtön megkaptam a babát, hogy már szinte hazamegyek:) oda, hogy a babám nem egy sterilnek mondott fertőbe érkezik, hogy első naptól felveheti a nagyi, apa, tesó, rokon és bárki, akinek anya odaadja. Lényesen kevesebb a besárgulás, utófertőződés, mint pl. a gyulai kórház szülészetén... .
A Bajcsy-t én személy szerint messzire elkerülöm, nem tudok róla véleményt mondani, esélyt se adtam neki. Engem anno nagyon sok negatív élmény ért a Schöpf-Mérey kórház és orvosai által, és ösztönösen kerülök minden olyan intézményt, ahova szétszóródtak a volt dolgozók (lehet, hogy a Péterfy-be is jutott belőlük, de ez legyen a legkevesebb). Ismerek olyanokat viszont, aki dícséri a Bajcsy-t...
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a Péterfy Sándor utcai szülészetről..
- Milyen tapasztalataitok vannak a X.kerületi Bajcsy-Zsilinszky kórház szülészetéről?
- Vélemények a X. kerületi Bajcsy kórház szülészetéről
- Szeretnék a Bajcsy kórház szülészetéről infókat gyűjteni és az orvosokról. Te kit ajánlanál?
- Bajcsy kórház szülészetének fizetős kórtermével tapasztalatok?
- Uzsoki - Bajcsy avagy Kistarcsa Szülészet?