Tapasztalatok a Péterfy Sándor utcai szülészetről.. (beszélgetés)
Dr Pop Andrea, nekem ő a nődokim, nála fogok szülni és a Péterfiben van, amúgy a G1 intézetbe járok a magánrendelésére.Nagyon kedves és támogatja a természetes szülést császár után is.
Szia!
Én voltam és érdemes elmenni... Baromi érdekes volt és tényleg vannak hasznos infok...
Gratulálok a babócához!
Nekem jó tapasztalataim vannak. Ott születtem. :)
Sziasztok!
Hamarosan indul a Péterfyben a Babaváró előadássorozat. Érdemes elmenni? Van gyakorlati haszna?
Szia Derya!
Megkérdezhetem kinél szültél, és ezügyben a részleteket? Akár priviben is. Köszi!
Szia Ilda!
Én nemrég szültem ott. Egy ágyasban voltam. Mikor kérdeztem egy nővérkét azt mondta nincs ára a szobának mert alapítvány és csak adományt fogadnak. De azt mondta két ágyasért 5 ezret, egy ágyasárt 7 ezret szoktak fizetni éjszakánként.
programozott csaszarom volt.
egy-ket kiveteltol eltekintve mindenki nagyon rendes, segitokesz, igyekvo volt.
a babak folyamatosan kinnt vannak az anyukaknal, nem kapnak semmit, abszolut tamogatjak az igeny szerinti szoptatast.
Sziasztok!
Én kicsit több mint 2 éve már szültem a Péterfyben, csupa jó tapasztalatom volt. Most megint babát várok, de sajnos az orvosom már nem vállal szüléseket, így másikat keresek. Több kórházat megnéztem, de eddig magasan a Péterfy a legszimpatikusabb, így örülnék ha itt találnék orvost. De területileg nem ide tartozom, így magánrendelésre kellene mennem. Rákerestem a Péterfy orvosgárdájára, de csak néhánynak találtam magánrendelést is. Esetleg tud valaki szimpatikus, nem túl drága orvost javasolni? Magánrendelő-elérhetőségekkel, ha nem gond.
Köszi szépen előre is a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- Péterffy Sándor utcai korház szülészete?
- A Péterfy Sándor Utcai Kórházban melyik szülésznőt ajánlanátok?
- Péterfy Sándor utcai Kórházban ajánlanátok jó nőgyógyászt?
- Bajcsy vagy Péterfy kórház szülészetét választanád?
- Péterfy Sándor utcai kórház - Koraszülött, gyerekágyas osztályra melyik bejáratnál tudok bejutni?