Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Baileys /krémesen lágy/ recept

Baileys /krémesen lágy/ recept

Elkészítési idő 30 perc

A Baileys /krémesen lágy/ hozzávalói:
2 dl rum
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg porcukor
2 evőkanál vaníliás capuccinó
4 dl tejszín
2 tojás sárgája


Baileys /krémesen lágy/

A Baileys /krémesen lágy/ elkészítési módja:
A tojás sárgáját a porcukorral,vaníliás cukorral elkeverem.Hozzáadom a capuccinót,majd a rumot is.Addig keverem míg a cukor teljesen el nem olvad.A legvégén teszem hozzá a tejszínt.Pár keverés és kész!Üvegbe öntöm és hidegre teszem.

Nagyon finom,egyszerűen elkészíthető ital!!Ha több rumot teszel bele,erősebb italt kapsz!
Turmixolni nem szabad!/a tejszín miatt/


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A baileys /krémesen lágy/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook