Baileys /krémesen lágy/ recept

A Baileys /krémesen lágy/ hozzávalói:
2 dl rum
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg porcukor
2 evőkanál vaníliás capuccinó
4 dl tejszín
2 tojás sárgája

A Baileys /krémesen lágy/ elkészítési módja:
A tojás sárgáját a porcukorral,vaníliás cukorral elkeverem.Hozzáadom a capuccinót,majd a rumot is.Addig keverem míg a cukor teljesen el nem olvad.A legvégén teszem hozzá a tejszínt.Pár keverés és kész!Üvegbe öntöm és hidegre teszem.
Nagyon finom,egyszerűen elkészíthető ital!!Ha több rumot teszel bele,erősebb italt kapsz!
Turmixolni nem szabad!/a tejszín miatt/
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: ilus74, 2009. jún. 11. 15:19
A baileys /krémesen lágy/ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.