Babzsákfotel. Honnan érdemes rendelni? (tudásbázis)
arról nem is beszélve, hogy ezeket azért nagyon erős és strapabíró anyaból kell készíteni, és nagyon erősnek kell lenni a varrásnak is.
szóval szerintem csak olyan álljon neki házilag a készítésnek, akinek van ehhez való ipari varrógépe és megfelelő tapasztalata a varrás terén.
ha egyszer kiömlik a lakásban ez a hungarocell golyó töltelék (amivel ezeket tölteni szokták), még tíz év múlva is ezt lehet porszívózni :)
én is arra szavazok, hogy inkább venni kell, és olyan helyről ahol jól megvarrják:)
Sziasztok!
Csak óvatosan ezzel a saját készítésű babzsákfotelekkel. Ha elrontod a szabást vagy rossz töltőanyagot veszel bele, pénzt dobsz ki az ablakon. Én innen rendeltem: babzsak.gudu.hu
Sziasztok!
Van valakinek babzsákfotel szabásmintája, amit el tudna nekem küldeni?Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy készen vegyek, de a gyereknek ez lenne a karácsonyi ajándéka..... Előre is köszönöm.
igen, a blup az jó, és tuti nem esik szét hiába gyötröd. (na jó, ha késsel nekiesel akkor igen, de normál használatnál még ha ugrálsz rá akkor sem)
de ha megnézed a boltjukban (érdemes elmenni, ha bp-en laksz) akkor ezek elég erős anyagból készülnek. és tényleg jól meg vannak varrva.
elég nehéz szerintem olyan helyen varratni, ahol aztán tényleg úgy varrják meg, hogy ne menjen szét a sok ugrabugrától sem.
mert ha egy ilyen egyszer szétmegy, akkor az elkövetkező 10 évben lehet porszívózni a hungarocell golyókat a lakásban (komolyan)...
én tutira készen vennék.
A blup jó, nagyon kényelmes, de elég drága. Lehet hogy jobban jársz ha megvarratod a huzatot, a tölteléket pedig megveszed pl. a Nikecellnél.
Mindkét céget megtalálod a neten.