Honnan érdemes ebédet rendelni? (tudásbázis)
Ja, visszaolvasva már értem!
A Frissfood az, aki oda csak regenorost szállít.
Valahogy nem sikerült értelmezni. Talán, ha kiegészítetted volna csak annyival, hogy "ők", hamarabb kapcsolok.
Persze simán lehet, hogy nem sikerült figyelnem.
Tettem egy bejegyzést arra vonatkozóan, hogy honnan érdemes ebédet rendelni, mert nekem bevált.
Ehhez, mivel olvastam a korábbi bejegyzéseket és világossá vált számomra, hogy a fórumindító Szfvárra várná az ebédjét, hozzátettem, hogy Szfvárra csak regenor menüt szállítanak.
Mi a kérdés?
Nem értem.
A Bonappetit szállít Szfvárra.
Nem regenort.
Akát neked, akár a fórumindítónak.
A FrissFood még eddig mnem került szóba.
Vagy én hülyülök már teljesen és rohamosan.
A FrissFood-tól szoktam rendelni. Elégedett vagyok az ízekkel, az adaggal és az áraikkal is.
Székesfehérvárra csak Reg-Enor ételeket szállítanak.
Rendelni nekem most végképp nem érdemes, mert a fiam 4 napos fordulókban vagy éjszakás, vagy nappalos, vagy itthon van szüneten.
Ha dolgozik, akkor a munkahelyén étkezik, éjszakásban is van meleg étel. Nappalosban pláne.
A szünnapokon meg ketten eszünk.
Nem arról van szó, szívesen főzök, de jó ételért szívesen is adnék pénzt, egymagamra viszont a Gastroyal drága.
Szimpatikusabb a Bonappetit választéka a nagy adagokkal, de hát nem hoznak ide.
És nem is férne bele ebbe a 4 napos rendbe egyik sem.
Lehet, hogy hisztis a böngésződ, azért nem mutatja.
Szállítanak azért. Csak pont ide nem.
Ide csak a Gastroyal szállít, de üres a honlapjuk, se árak, se ételek.
Interfood.
Nem tudom ott szállítanak-e, de én nagyon meg voltam velük elégedve.
Én a bonapetittől rendeltem hónapokig, mikor nem tudtam főzni. Van diétás és nem diétás, kis adag, nagy adag, húsos, vegán, magyaros, franciás, kcal - ch - fehérje - zsír összetevőkkel grammra, valamint minden összetevő felsorolása.
Finom és jó árban van.
Azért az sem mindegy, hol élsz.
Mifelénk pl. egyik ételszállító sem jár.