Baby Merc Olimp babakocsi (beszélgetés)
Sziasztok!
NEm tudjátok a baby merc babakocsiknál a hordozót is rá lehet szerelni a babakocsivázra?
Szia!
Végülis ilyen babakocsit vettél?? Most nézegetem én is, de nem igazán tudok dönteni :)
Köszönöm,aranyos vagy!:)
Engem is elkerült a rosszullét hála az égnek!
Tettem egy képet a naplómba,amin rajta van a babakocsi!
:)
Nagyon szépen köszönöm:), én is nagyon élvezem a várandóságot, hála égnek elkerül a rosszullét:).
Én pedig szeretnék gratulálni a gyönyörű kislányodhoz, nagyon tündér:)!!!
Mi is direkt olyat választottunk,ami unisex!:)
Gondtalan várandósságot kívánok Neked!
Én imádtam kismama lenni!:)
:)Igen valahogy így vagyok,hogy a belső hang azt súgja,hogy ez kell:)).
Nagyon szép ez a babakocsi, és szuper a felszereltség:), hú hát több színt is néztünk, uniszex színűt szeretnénk, mert 2 babát tervezünk az egyik már úton van,de nem tudjuk a nemét:).Ami tetszik:grafit-banán:),tejeskávé-bézs,pisztácia-fekete :).Ezek a színek tetszenek nagyon:)
Én is féltem kicsit látatlanban rendelni,de annyira beleszerettem,hogy egy belső hang azt súgta,ez nekünk KELL!:))
És szerencsére tényleg jól jártunk!
És ahogy után olvastam tényleg csak jót írtak róla!
(pl a teszveszen az értékeléseknél,meg van pesti fórumtársam is,aki megnézte élőben,és így ő is tudott véleményt mondani!)
Melyik színt nézted ki?
Nekünk a grafit-banán van!
Igen,én is a teszveszen vettem!Futárszolgálat hozta ki,minden rendbe ment!
Igen a bolygósítható kerék a különbség,nekünk annyira nem hiányzik,remekül irányítható anélkül is...
Szia:)
Néztem ezt a típust is, de a kereke miatt gondoltam az Olimp típusra, mert annak két kereke bolygósítható.Megkérdezhetem,hogy neked hol sikerült beszerezni?Én egy aukciós oldalon találtam rá, és úgy tudom ezen kívül Pesten lehet valahol venni,de nem tudom hol!
Szia!
Nekünk a az Agat Lux van,amihez jár a hordozó is,és a mózeskosár!Én csakis jót tudok róla mondani!
Nagyon szuper kocsi,nagyon szuper áron!
További ajánlott fórumok:
- Milyen babakocsi? 4Baby Izzy vagy Espiro Vector 4 Air?
- Baby Design Sprint sport babakocsi 2011 vélemények, használ valaki?
- Van valakinek 4 Baby IZZY babakocsija?
- Baby Point Mark babakocsi tapasztalatok..
- Mi a különbség a Pierre Cardin 682/692 és a Baby Point V3 babakocsik között?
- Baby Merc AGAT Lux babakocsi vélemények