Babos káposzta füstölt csülökkel recept


l kg savanyú káposzta
20 dkg nagy szemű bab
l db füstölt csülök(vagy füstölt tarja)
l doboz paradicsompüré
bors
pirospaprika
só.
A Babos káposzta füstölt csülökkel elkészítési módja:
A beáztatott babot puhára főzzük. Ugyancsak puhára főzzük - de külön! - a csülköt is. A káposztát eközben fedő alatt szintén puhára főzzük, majd hozzáadjuk a paradicsompürét, és az előzőleg leszűrt babot. Rántást készítünk a pirospaprikával, amivel besűrítjük az ételt. Tetszés szerint fűszerezzük, és még főni hagyjuk. Tálaláskor a csülköt a babos káposzta mellé tesszük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2017. júl. 9. 06:54
A babos káposzta füstölt csülökkel elkészítési módja és hozzávalói.