Babázás alatt távoktatás? (beszélgetés)
Megmozgatnám már én is az agyamat, de még mindig nem bukkantam rá olyan OKJ-s tanfolyamra, ami egyszerre érdekel is, hasznis is meg keresett szakma is.
Ráadásul nincs ráérésem még a távoktatásra sem, mert azoknak rendszerint szombaton van konzultáció és nálunk a szombatok (is) kiszámíthatatlanok.
Lehinkább olyan jöhetne szóba, ahol az oktatás h-k-sz van, akkor is csak anyukám jóindulatában bízhatnék, hogy vállalja-e a gyereket addig.
Szóval:???
Szia!
Itt nézz szét, van nekik távoktatás, e-learning és GYED-en, GYES-en lévőknek, 50% kedvezmény!!!
szia, én most távoktatásos természetgyógyász képzésre járok. Első babám mellett levelező fősulikra jártam, kettőre is párhuzamosan.....most azt nem csinálnám! Mondjuk az ingyen volt, ez a tgy képzés nem olcsó mulatság, de én ezzel foglalkozom most is, ebben látok fantáziát! Sok szerencsét!
ui: okj közül ilyeneket ajánlok: bérszámfejtő, könyvelő, fodrász, masszőr
További ajánlott fórumok:
- Egészségügyi Főiskolai Karokon van távoktatás?
- Ha távoktatás keretében kitanulok egy szakmát, de nem csinálom meg az OKJ-t, akkor is elfogadják mint szakmát, ha el akarok helyezkedni?
- Lehet-e Pénzügyi-számviteli ügyintézői tanfolyamot elvégezni távoktatásban?
- Szeretnék uj szakmát tanulni de a neten keresztül vagy távoktatásban, valaki tanul igy?
- Nyelvtanulás távoktatással. Van valakinek tapasztalata?
- Milyen támogatás illetve kedvezmény jár kismamáknak, ha főiskolára jelentkeznek távoktatásban?