Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt! (beszélgetés)
:-)
Akkor még mérni kell,ha most nem sikerül.Abból jobban tudsz majd következtetni...talán...mert nálam sem egyértelmű.Bár azt látom,h 1nappal mensi előtt,vagy mensi 1. napján esik le a hőm...Szóval én sem merek messzemenő következtetéseket levonni még.Már 3. napja írom,h a holnapi hőből már több mindenre következtethetünk...De ha nem jön meg,akkor is várnom kell még...nincs itthon tesztem,és csak kedden tudok venni.
előző görbéim nincsenek...most kezdtem el mérni :)
Egyelőre csak reménykedek...
Szombat reggel teszteltem de az nagyon korai volt (25. ciklusnap a 28ból) csak nem bírtam magammal...
Szia!Örülök neked!
Hát a hőd mindig tőled függ.vagyis úgy értem,h van,akinek felmegy 37 fölé,van,akinek nem,mert az alaphő alacsonyabb.Van,akinek 1-2 nappal mensi előtt már kezd esegetni,van,akinek mensi 1.,2. napján...Ezt te tudod kikövetkeztetni az előző görbéid alapján.
Sziasztok!
Csatlakozom. Keddre nem várom!
MA reggel 36.8 volt a hőm (tegnap reggel 36.7)
Szerintetek mikor "kell" visszaesnie mensi előtt a hőnek?
Vagy még ne reménykedjek mert holnap leesik majd...
Drukkolok!!!
Köszi...jó lenne,de nem merek bízni...csak reménykedem titkon...
remélem sikerrel jártok:-)
32.napom van ma,semmi jele a mensinek:-)
További ajánlott fórumok:
- 2013-ban babára vágyók!
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 39. ciklusnapon vagyok és nem jön meg, mitől lehet?
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!