39. ciklusnapon vagyok és nem jön meg, mitől lehet? (tudásbázis)
Október 5.-én volt a beültetés, 18.-án a terhes teszt, 19.-én megjött. Stimulácio csak progeszteron hüvelykúp volt most október elsején kezdtem.
Ilyennel a meddőségibe ahova járok, nem foglalkoznak, hogy késik a menzesz. A magán dokimhoz meg kedden megyek, de pl Norcolutot nem írhat fel nekem, mert hajlamos vagyok a rögképződésre, szóval nem tudom mit fog mondani.
Sziasztok. Másfél éve meddőségi kezelésekre járunk, a következő lombik februárban lesz, feltéve ha megjon.
Mert mióta ilyen olyan hormonokkal bombaznak, a nálam átlagos 30-31-32 napos ciklusom most 35,38,45,47,48,52 (nem sorban írom csak ahogy eszembe jut) napos, a másfél év alatt egyszer volt 28 és egyszer 29 napos, a többi ilyen hosszú. Vasárnap volt először most ilyen "maszatolas" féle, azota vagy csak az, és csak a tamponon látszik, vagy semmi. De a hasam görcsöl, a mellem fáj. Nem értem miért nem akar megjonni és gyakorlatilag miért nincs még szinte jele sem h meg akarna. Zavar, mert februárban ha ez lesz és nem jön meg, akkor csúszik a lombik is. Elegem van már az egész menzesz dologból!
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?
- Mostanában egész nap ásitozom és állandóan álmos vagyok.Reggel 8-fél9 körül is nagyon nehezemre esik felkelni az ágyból. Mitől lehet?
- Szerintetek mitől őszülhetek ilyen hamar? 28 éves vagyok, lehet valami betegség miatt?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- 3. ciklusnapi véredmény. Segítenétek elemezni? Adjam fel a reményt, hogy terhes lehetek?
- 28. ciklusnapon 3db 27mm-es tüsző, lehet ebből még baba?