2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Van itt még valaki?
Lilien lányom 2,5 év várakozás majd 9 hónapnyi csodálatos várandósság után 2014.03.18-án mindössze 1óra 45 perc alatt, gátvédelemmel egy csodálatos szülés keretén belül világra jött 3550g-mal és 56,de valójában 52 cm-el.
Mára már 16 hónapos gyönyörű, okos életvidám, egészsége csajszi és mi meg küzdünk a tesóért :D Úgyhogy újra itt :)
Sziasztok örömmel tudatom hogy Zatlukál Mira Hanna 2014.08.03.-án 8:52-kor megszületett 52cm és 2650grammal :)
Tegnap végre hazajöttünk az éjszaka kicsit nehezen ment nagyon fájt a pocija mert kaptam egy szem hashajtót és ez sajnos rá is hatással volt
A kórházban imádták és meg lettünk dicsérve hogy tankönyvi szülés volt mivel nagyon hamar kitágultam és jöttek a fájások nem kaphattam érzéstelenítőt sem már de a 2 perces fájásoktól számítva 1 óra alatt megvoltunk igaz a kisasszony szakított belül úgyhogy közel 40 percig varrtak össze de akkor és ott már mindegy volt
Megdicsértek hogy ahhoz képest hogy első baba gyorsan ment és nagyon jól csináltunk mindent és én is jól viseltem talán a végén volt az erős fájásoknál pár perc amikor intenzívebben kiabáltam
Összesen 50gramm mínusszal jöttünk haza,szépen eszik és sokat mosolyog
A doktornő mondott egy édes mondatott
-A vajúdás az egyetlen olyan vakrandi ahol biztos hogy a végén örökre szerelmes leszel
Most megyek pakolászok amíg alszik
Puszilok mindenkit
Gratula az új babásoknak és mindent bele akiknek még hátravan
Sziasztok!
Mi is tervezzük a babát...azaz dolgozunk rajta lassan 9 hónapja. Igyekszünk nem elkeseredni..dehát nehéz.
Mindenkinek erőt, kitartást!
:)
sziasztok!en is eltűntem kicsit.jelenleg annyi változás történt hogy dokit váltottam,aki szerint most a cisztat leszámítva velem minden oké.legutóbb december 17én voltam nála, /13. napon/ es akkor látott vmit a ciszta melett.amiről nem tudta eldonteni h mêg egy ciszta vagy egy tüsző.természetesen a próbálkozást nem adtuk fel.jelenleg 30. napon járok,némi barnazas volt/van.ÚgyhogY azt hiszem megint nem sikerült.
Ebben a hónapban az uram is megy vizsgálatra,hátha nála derül ki valami :-/
Ja es az ő eredményétől függ hogy megcsinálja e a dokim a petevezetek atfujast vagy sem :-/
Tiszta szivbol gratulalok nektek,es nagyon igazad van hogy igen is nagyon kell akarni!!!!es nem szabad feladni....
En is re irtam ....mivel mink is nagyon akartuk es nem adtuk fel 3 veteles utan, most 13 hetesek vagyuk,es nagyon bizunk hogy most vegig tudjuk vinni...
Gratulalok es gyonyoru babavarast,jo egeszseget a babanak es a mamanak:)
Sziasztok!
Októberben írtam utoljára, akkor készültünk a lombikra, azóta nem is mertem jelentkezni, de megígértem hogy ha lesz hírem jövök. Úgy tűnik végre sikerült! Babát/babákat várok! :) Már voltam egy UH, de majd januárba megyek megint, akkor már többet fogunk tudni.
Nem vagyok sokkal okosabb a témában mint korábban, de van egy dolog ami mindig is zavart. Amikor azt mondják ne akarjuk annyira. Ezzel mai napig nem tudok megbékélni. Én úgy gondolom hogy az akarom szó nem is megfelelő ebben a helyzetben, inkább az a helyes hogy nagyon vágyunk rá... de akárhogyis nevezzük, 3 évig vártunk, túl vagyunk egy műtéten, 5 stimuláción, számtalan orvoson, és számtalan vizsgálaton, és még annál is több gyógyszeren. Aztán a lombik se volt épp sétagalopp... ha nem akartuk, vagy szebben, nem vágytunk volna rá annyira, nem lett volna bennünk ekkora elszántság, soha nem sikerült volna. Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy igenis akarjátok! Nagyon! És tegyetek érte! Ha kell váltsatok orvost! Ez csak nekünk és a párunknak fontos, senki másnak!
Így ismeretlenül is mindenkinek kívok nagyon sok erőt és kitartást a jövő évre. És mihamarabb váljon valóra a vágyatok!
holnap csinálj tesztet, nem is értem hogy bírtad idegekkel idáig, ha terhes vagy akkor 13 hetes? akkor tuti nem fognak megdicsérni sehol sem, nem szemrehányás, hanem tény.
bízzunk benne, hogy nincs semmi bajod, de ha baba van akkor annak sincs.
szorítok
Sziasztok!!!
Mondhatok valamit? Csak egy jótanács, egy megfigyelés, nem kell megfogadni, ha nem szeretné valaki. Szóval vissza-vissza olvasgattam itt a fórumot, és azt látom, h itt mindenki úgy rá van pörögve a babára, hogy talán sokaknak pont azért nem jön össze, mert az egész egy görcsös, akarom lett. Próbáljatok meg ellazulni, a férjeteket/pasitokat nem csak egy eszközként tekinteni, hanem csak egyszerűen szeretni, és szeretve szeretkezni, nem azért, h baba legyen.
Sziasztok!
Sajnos az én görbém megint rémes,most ráadásul el is utazott a párom úgyhogy nem nagyon tudtunk sokat együtt lenni,le vagyok törve mint a bili füle :(
Januárban azt hiszem magán dokihoz kell mennem :(
Itt a görbém :(
Kivel mi újság egyébként?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha járt már így valaki.
Lombik stimuláció alatt vagyok, reggel UH-on voltam, ezért nem szúrhattam be indulás előtt a Merionalt. Utána viszont nem jöttem haza az intézendők miatt és este jutott eszembe, hogy nem szúrtam be a Merionalt végül. Most este ahogy eszembe jutott beadtam. Ma még be kell szúrnom az esti Fostimont, azt majd valamikor késő éjszaka beszúrom, hogy legyen idő a kettő között. Szerintetek lehet ebből probléma vagy hátrány?
Köszi a válaszokat.
óóóóó de jó:)
amúgy nekem is a progeszteron szintem túl alacsony...szedtem rá 3 hónapig duphastont,de nem ért semmit :( ezért gondoltam valami természetes segítségre :)
Szia
Nekem a progi szintem volt a béka segge alatt, a barátcserje kúrába kezdtem és az első hónapba babás lettem. Jelenleg 36 hetes vagyok és már nagyon várjuk a mi kislányunkat:)
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!