Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok! (beszélgetés)
Mimike, válaszoltam priviben.
De itt is nyugodtan felteheted a kérdéseidet.
Mimike!
Én írtam Neked a PRI-s fórumra, ha bármilyen konkrét kérdésed van szívesen válaszolok. Nem volt kérdésed azóta sem.Pedig írtam, hogy én már túl vagyok 7 inszemen, abból az első sikerült, de vetéléssel végződött.Tapasztalataim vannak már a témában.
Nem sok mindent írtál magadról, ezért nem is nagyon tudtunk Neked válaszolni.Kérdéseket sem tettél fel.Mivel még eredményeid sincsenek, a doki is majd azok ismeretében dönti el hogyan tovább.Inszem vagy lombik.
Azt sem írtad le hol tartatok, mióta próbálkoztok...stb.
Mi 2008.szept.-ben voltunk először a PRI-ben.Azóta oda járunk. Én mindent megcsináltattam, nem sorolom fel, mert hosszú lenne, ezért írtam, hogy kérdezz bátran, mire vagy kíváncsi.
Sziasztok
Azért inditanám el ezt a fórumot,mert-e témában nem sok hozzászolást találok-találtam,pedig nekem most nagy szükségem lenne rá.Kinek van hasonló problémája és kik azok akik Tapolcára jártak,járnak?
Nekünk most március elején kell meglátogatnünk az intézete.
További ajánlott fórumok:
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Ti értitek ezt, ha három hét rehabon vagyok egy intézetben miért csak maszekba vehetek igénybe máshol orvosi kezelést?
- Van-e itt olyan, akinek rokona pszichiátriai intézetben van?
- Tapolcai Kaáli Intézetbe járnak az egész országból, mások kapnak útiköltség térítést, de az én háziorvosom nem ad. MIÉRT?
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézet - Tapasztalatok