Babahordozó - autóban utazás - üvöltés (beszélgetés)
ülés alá pléd?? akkor stabil maradt egyáltalán?
állítható a magasságuk....
Kisfiam (4éves), hasonló műsorokat levágott nekem is. Babakocsiban tolni nem lehetett hat hónapos koráig, mert egyszerűen bedilizett tőle. Vagy kenguruban vagy ha jó erőben voltam, akkor cipeltem hordozóval együtt.
Aztán egyszer csak megsajnált és megmaradt a babakocsiban. :)
Erre nincs tipp. Kislányom (1 éves) az autót nem bírta, amíg nem kapta meg az új autós ülést, amiből kilát :)
:/ hát nehéz kérdés, szerencsére nálunk megoldotta a nyűglődést, h lecseréltük hordozót 0-18ig autósülésre. Ebben elvan, néha türelmetlenkedik, de ezen egy 5perces megálló segít.
Most 5 hós, tegnap jöttünk haza Horvátországból 750km-t, szerencsére nagyon jól bírta.
A babakocsi más téma, a multifunkciós amit a férjem vett, nekem rohadt nehéz, nem viszem sehova, mert egy lépcsőfoknyit sem tudom emelni. Vettünk egy sprortot ami szuper könnyű, fektethető, bárhogy állítható, de mivel nem ül magától, nem ültetem és nem lát ki... :/ ezért megunja, Most láttam h lehet kapni ehhez a könnyű kocsihoz 13kg ig jó hordozót, na azt megveszem, hátha :)
Az autózás nálunk is gond volt egy ideig, most javul már a helyzet. Én mindig hátul utazom a kisfiammal, hiszen menetiránynak háttal kell bekötni, de mozgó autóban az ember nem veheti ölbe, akárhogy sír. Emiatt mi is utaztunk már 5 órát 2 és fél helyett.
Legutóbb az nyugtatta meg, mikor már nagyon sírt, hogy odadugtam az arcomat az övéhez, egész közel, puszilgattam, simogattam, "összeszuszogtunk".
Igyekszem alvásidőre időzíteni az utazást, evés, játék, ébrenlét, a?tán autóba be, és ott alvás.
Az utóbbi időben nem volt nagy sírás. Ő 6 hónapos lesz.
Nekünk akkortól lett jobb, amikor már kilátott az autóból. Amíg hordozóban volt, addig üvöltött, egy percet se aludt. Akár alvásidőben, akár alvásidőn kívül, üvöltött... A három órás utat annó 6 óra alatt tettük meg, mert ahogy megállt az autó elhallgatott.
Babakocsiba akkortól nem sírt - ugyancsak - amikortól kicsit ültettük, és már kilátott belőle. Most 5,5 éves, és imád autózni. De az első egy év, az rémálom volt.
Mi úgy altatjuk most, hogy mellé fekszünk, magunk felé fordítjuk, hogy oldalt feküdjön és az apja puszizza az arcát..ettől a gyerek elalél...ha én altatom, akkor meg énekelek..attól meg azért alszik, hogy ne kelljen hallgatnia..:D
Szóval az elsővel sokkal könnyebb dolgom volt, a nagyobb mindent szeretett, amit csináltunk, egyedül aludt el, szépen sokáig is eljátszott egyedül, mindent hamar megtanult...a kicsi meg olyan makacs és akaratos..úgyhogy nyugi..minden percben változnak még..:))
Szia
Én a 6 hetes Alexander anyukája vagyok. Mi úgy indultunk neki a mózessel való sétánsk hogy előtte a babánk 3 hetet babakocsizott lakásban. Mikor elsőnek kimentűnk az utcára a babakocsi már régi ismerős volt mert minden délutan abban aludt. Imád is sétálni.
Az autózas nalunk elsore nagy siker volt. Talan rovid utakra mennek a babaval a helyedben eloszor, mondjuk max 10 percesekre es az ut vegen jot jatszanank. Aztan emelnem az idot.
Nincs az autóban valami erősebb, vagy csak sima illatositó? Az is zavarhatja a babákat. Vagy az is lehet, mint sok felnőttnél, hogy a mozgástól hányingere van, rosszul érzi magán. Tudod vannak az ilyen utazós betegek.
Vagy próbáljátok meg arra időziteni az utazást, amikor alszik. Esetleg ülj mellé hátra, hogy érezze, hogy ott vagy vele.
Sziasztok!
Egy 3 hónapos gyönyörű kislány édeasnyja vagyok. Réka az utóbbi időben nem bírja se a babakocsit, se a bébihordozót. Lecseréltük a babakocsit és a hordozót is, ettől csodákat vártunk. AZóta jobb is a helyzet. Néha a babakocsiban eljátszik/nézelődik néhány percet, meg el is tudom altatni, ha kicsit ringatom.an olyan is, hogy elüldögél benne, csak ha elindulunk akkor van ordítás. A hordozó más tészta. Ott az autózást nem szereti valószínűleg. Üldögél és játszik a hordozóban, de amint berakjuk az autóba elkezd ordítani. De néha, ha olyan kedve van perceket eljátszik menetközben is. Aztán rájön, hogy autóban utazik és feszeng, és ordít keservesen. Ha kivesszük átöleljük, akkor megnyugszik és nézelődik. (egyszer egyszer van ilyen, amikor már nagyon nagyon nagyon sír).
Nincs valami ötletetek, hogy miként tudom hozzászoktatni az autóban utazáshoz illetve a babakocsiban utazáshoz? Sokat jövünk megyünk,sokat utazunk vidékre is. Bírja a nyüzsgést és a társaságot is, vidám jó kedélyű baba. Jó lenne ha tudnátok adni valami ötletet, hogy mit próbáljunk meg, vagy nektek milyen tapasztalataitok vannak?
köszönöm, ha megosztjátok velem a gondolataitokat!
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalataim a babahordozásról
- Biztonságos babahordozás
- Milyen (márkájú) babahordozót ajánlotok hát- derékfájósnak?
- Bp-i anyukák, hány babahordozó eszközötök (kenguru, babakocsi, stb.) van és miért?
- Hosszú utazáshoz milyen étel ötleteitek vannak, amit autóban is normálisan el lehet fogyasztani? Szendvicsek mellett...
- 2 hónapos kisfiam pár napja csak babahordozóban hajlandó aludni. Kiságyban sír, áttesszük és 2 perc alatt elalszik.Mit lehet ilyenkor tenni?